Παναθηναϊκός: Ο λόγος που «έκοψε» Οσμάν ο Αταμάν

Όπως έγινε γνωστό πριν λίγη ώρα ο Εργκίν Αταμάν άφησε εκτός ρόστερ για τις εγχώριες διοργανώσεις τον συμπατριώτη του Τσεντί Οσμάν.

Παναθηναϊκός-Μακάμπι 73-81: Οι πόντοι των παικτών του Τριφυλλιού

Σύμφωνα με τους κανονισμούς που υπάρχουν ο Παναθηναϊκός που έχει οκτώ ξένους δεν μπορεί στις εγχώριες διοργανώσεις να τους χρησιμοποιήσει όλους και καλείται να επίλεξει τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Σάββατο (28/9) τον Άρη στο πλαίσιο του ημιτελικού του Super Cup τηςΡόδου το επόμενο διήμερο για τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Από εκεί και πέρα, όπως σας αναφέραμε ήδη, ο Τσέντι Όσμαν έμεινε εκτός επτάδας ξένων του Εργκίν Αταμάν.

Ο Τούρκος προπονητής έκρινε ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος, κάτι που φάνηκε από τα φιλικά της προετοιμασίας, ενώ αντίθετα συμπεριέλαβε κανονικά τον Λορέντζο Μπράουν, ο οποίος δεν είχε προπονηθεί καθόλου αυτές τις ημέρες και θα δούμε αν θα χρησιμοποιηθεί.

Έτσι, λοιπόν, η επτάδα των ξένων του Παναθηναϊκού θα αποτελείται από τους Κέντρικ Ναν, Τζέριαν Γκραντ, Λορέντζο Μπράουν, Μάριους Γκριγκόνις, Ματίας Λεσόρ, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και τον Όμερ Γιπύρτσεβεν.

Οι συγκεκριμένοι παίκτες να αναφέρουμε ότι θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα, στο κύπελλο και το Super Cup και για να παίξει ο Οσμάν σε μία εκ των τριών διοργανώσεων θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να κάνει αλλαγή στο ρόστερ, η οποία θα είναι η δεύτερη στον πρώτο γύρο από τις 3 που δικαιούται κάθε ομάδα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr