Παλάσιος, ο 23ος Αργεντινός στην ιστορία του Παναθηναϊκού!

Παλάσιος, ο 23ος Αργεντινός στην ιστορία του Παναθηναϊκού!

Μεγάλη παράδοση στους Αργεντινούς ποδοσφαιριστές έχει ο Παναθηναϊκός με τον Παλάσιος να γίνεται ο 23ος στη μακρά λίστα του συλλόγου.

Στο…90+ του καλοκαιριού ο Παναθηναϊκός έκανε το «μπαμ» με τον 29χρονο δεξιό εξτρέμ από την Αργεντινή σε μια μεταγραφή που κόστισε γύρω στα 2 εκατ. ευρώ.

Ο πρώτος Αργεντινός του Τριφυλλιού ήταν ο Κάρλος Λίναρις τη σεζόν 1971-1972. Από τότε, ακολούθησαν βαριά ονόματα, όπως οι Χουάν Ραμόν Βερόν, Όσκαρ Άλβαρες, Χουάν Χοσέ Μπορέλι και Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Τη λίστα συμπληρώνουν οι Ρομπέρτο Γκραμάχο, Ραμόν Βάλλιαν, Ρομπέρτο Αγουερόπολις, Λουίς Αντρεούτσι, Ραούλ Άλφαρο, Βίκτορ Ούγκο Ντελγάδο, Φερνάντο Γκαλέτο, Εζεκιέλ Γκονζάλες, Σεμπαστιάν Ρομέρο, Σεμπάστιαν Λέτο, Λουτσιάνο Φιγκερόα, Κριστιάν Λεντέσμα, Λαουτάρο Ρινάλντι, Αντρές Τσάβες, Εμάνουελ Ινσούα, Λούκας Βιγιαφάνιες και Φακούντο Σάντσες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News