Πιτίνο: «Ο Σίβα είναι ο άνθρωπος μου, αληθινός point-guard»

Πιτίνο: «Ο Γιαννακόπουλος είναι πολύ χαρούμενος τώρα - Χρειάζεται Καλάθη ο Πρίφτης!»

Ο Ρικ Πιτίνο σχολίασε τη νεότερη μεταγραφική προσθήκη του Παναθηναϊκού, τον Πέιτον Σίβα στην ιστοσελίδα Gazzetta.

«Τον αγαπάω σαν παιδί μου, τον Πέιτον!», είπε ο Ρικ Πιτίνο από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής στο Μαϊάμι, όπου ξεκουράζεται μετά το τέλος της κολεγιακής σεζόν με τους Γκάελς και συνέχισε:

«Είναι αδιαμφισβήτητα ο άνθρωπός μου. Έχει εξαιρετικό IQ και είναι ο τύπος του point-guard που συνεννοείται με κλειστά μάτια με τον προπονητή. Είχαμε μιλήσει με τον Γιώργο (σ.σ.: Βόβορα) στο παρελθόν γι’ αυτόν και ήξερε καλά την άποψή μου. Ίσως και γι’ αυτό να μην επικοινώνησε εκ νέου μαζί μου, μετά το τελευταίο τηλεφώνημα που μου έκανε για να μου πει τα ευχάριστα νέα. Χάρηκα πολύ για την δεύτερη ευκαιρία που πήρε στον Παναθηναϊκό, γιατί είναι πολύ καταρτισμένος και του αξίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.», σχολίασε ο πρώην τεχνικός του «τριφυλλιού» για τον ανυπόμονο να πατήσει παρκέ, Πέιτον Σίβα.

«Tο μόνο για το οποίο μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι πρόκειται για αληθινό point-guard. Γρήγορος με την μπάλα στα χέρια, αθλητικός και με την πάσα να αποτελεί την πρώτη του επιλογή. Όμως, έχω πολλά χρόνια να τον δω να παίζει. Αν ταιριάξει με την ομάδα, είμαι σίγουρος ότι θα αποτελέσει χρήσιμη προσθήκη. Εξαιρετικός χαρακτήρας και φυσικά ο μόνος παίκτης μαζί με τον Πάτρικ Γιούιν, που έχει αναδειχθεί MVP στην περιφέρεια Big East για δύο συνεχόμενα χρόνια!», κατέληξε ο Ρικ Πιτίνο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News