ΠΑΣ Γιαννινα - Αρης Live Streaming | PAS Giannina - Aris

ΠΑΣ Γιαννινα - Αρης Live Streaming

ΠΑΣ Γιαννινα – Αρης Live Streaming

ΠΑΣ Γιαννινα – Αρης Live Streaming:

Η αυλαία της 23ης αγωνιστικής πέφτει τη Δευτέρα με την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Άρη στο «Ζωσιμάδες» (19:30). Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες και την προσπάθεια που κάνουν να βρεθούν στις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

PAS Giannina – Aris Live Streaming

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε στις νίκες την προηγούμενη αγωνιστική. Σε ένα δύσκολο παιχνίδι στο Αγρίνιο (1-0), βρήκε τον τρόπο να φύγει με τους βαθμούς της νίκης και εκμεταλλευόμενος τα υπόλοιπα αποτελέσματα ανέβηκε στην 4η θέση. Η προσεχής αναμέτρηση πάντως έχει πάντα πολλές ιδιαιτερότητες, καθώς αποτελεί τη ρεβάνς από το 5-0 υπέρ του ΠΑΣ στον πρώτο γύρο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Ηρακλής Μεταξάς πάντως φρόντισε να ρίξει τους τόνους και στις δηλώσεις του είπε μεταξύ άλλων: «Για εμένα είναι και πάλι ο Άρης το φαβορί και θα δούμε πως θα τον αντιμετωπίσουμε». Στο αγωνιστικό σκέλος, δύσκολη είναι η συμμετοχή του Περέα, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο χέρι. Αμφίβολος είναι και ο Πίρσμαν, που ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό στην προπόνηση της Παρασκευής.Super League Live Streaming

ΠΑΣ Γιαννινα – Αρης Live Streaming

Στον Άρη, η εντός έδρας ήττα από τον Βόλο ήρθε να χαλάσει το καλό κλίμα, των προηγούμενων επιτυχημένων αποτελεσμάτων. Ο Μάντζιος έδωσε διήμερο ρεπό στις αρχές της εβδομάδας, ώστε να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του εν όψει της συνέχειας και των αγώνων που ακολουθούν.

Το παιχνίδι στα Ιωάννινα είναι πολύ σημαντικό και για βαθμολογικούς λόγους. Αλλά και για γοήτρου, μετά την ντροπιαστική ήττα με 5-0 στον πρώτο γύρο. Στα αγωνιστικά, δεν λείπουν οι απουσίες για τον Άκη Μάντζιο. Ενδεχομένως να προλάβει ο Σεΐχ Ντουκουρέ, ο οποίος έβγαλε κομμάτια των τελευταίων προπονήσεων με την ομάδα.

Εκτός είναι και ο Ματίγια, ο οποίος τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές για τη χειρονομία του μετά το γκολ στο ματς με τον Παναιτωλικό. Τέλος, στην προπόνηση της Παρασκευής, ο Μπρούνο Γκάμα αποχώρησε με ένα χτύπημα στο πόδι. Και είναι εξαιρετικά δύσκολο να παίξει τη Δευτέρα στα Γιάννενα.live streaming σουπερ λιγκα

ΠΑΣ Γιαννινα – Αρης Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΣ Γιαννινα – Αρης

ΠΑΣ Γιαννινα – Αρης Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/14_2_2022_19_30_pas_giannina_aris/47-1-0-25388

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News