Παπαθεοδώρου: «Δοκάρια...στις μεταγραφές ο Παναθηναϊκός, ''παίζεται'' για Ράντονιτς την Παρασκευή»

Παπαθεοδώρου: «Δοκάρια...στις μεταγραφές ο Παναθηναϊκός, ''παίζεται'' για Ράντονιτς την Παρασκευή»

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου σχολίασε την ήττα του Παναθηναϊκού από την Φενερμπαχτσέ στο ΟΑΚΑ, ενώ αναφέρθηκε και στις εξελίξεις που αναμένονται στο μπασκετικό τμήμα.

«Πλέον, είναι διαδικαστικού χαρακτήρα το υπόλοιπο της χρονιάς στην Ευρωλίγκα για τον Παναθηναϊκό. Είναι μια κραυγαλέα αποτυχία με την υπογραφή όλων. Δεν θα θυμάται κανείς την καλή εμφάνιση κόντρα στην Φενέρ, αλλά το αποτέλεσμα.

Θα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό μια νίκη, η κλεψύδρα για τον Ράντονιτς έχει αδειάσει. Δεν θα μου κάνει εντύπωση, αν βρεθεί την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ. Ο σχεδιασμός ήταν λανθασμένος, μέχρι τώρα, όμως, έφθασε να μην ξέρει τι παίζει. Ακόμα και ο Μάικ Τζέιμς, όσα είπε , είναι απολύτως εύστοχα.

Ως εκ τούτου, ο προπονητής έχει πολύ βαρύ ρόλο, ειδικά όσον αφορά τον σχεδιασμό. Εγώ νομίζω πως από την προηγούμενη εβδομάδα, με το ραντεβού με τον Γιαννακόπουλο, πίστευα πως θα είχαν έρθει κάποια αποτελέσματα, αλλά ήρθαν τρεις ήττες.

Με το Περιστέρι η νίκη αντιμετωπίστηκε και σαν ήττα από τον κόσμο. Θα υπάρξουν σίγουρα εξελίξεις για παίκτες, ο Παναθηναϊκός έχει βγει στην αγορά εδώ και 10 μέρες για μεταγραφές, έχει μερικά… δοκάρια, όπως αυτά στο ποδόσφαιρο. Θα προχωρήσει σε προσθήκες, όχι απαραίτητα αντικαταστάσεις και βλέπουμε…»

Και συμπλήρωσε: «Δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση για προπονητή. Ήταν μια ήττα από την Φενέρ που κάτι έδειξε ο Παναθηναϊκός, αλλά αν δεν κερδίσει ο προπονητής, δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά, αν θα είναι στον αγώνα της Παρασκευής.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News