Παπαπέτρου σε ρόλο... έκπληξη!

Παπαπέτρου: "Οικογένεια ο Παναθηναϊκός - Τιμή μου μου είμαι εδώ"

Το είδαν κι αυτό το ματάκια μας φέτος στον Παναθηναϊκό, τον Ιωάννη Παπαπέτρου να παίζει ρόλο πόιντ γκαρντ!

Ο αρχηγός ήταν καταπληκτικός την Κυριακή βάζοντας φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στην 20η κούπα, αλλά και μόνο το γεγονός ότι το κλαμπ δίνει αυτά τα καθήκοντα στο βασικό του τριάρι, φανερώνει πολλά.

Ακούγονται και γράφονται πολλά για την επάρκεια του Οντέτ Κάτας, αλλά δεν θυμόμαστε άλλο προπονητή τις τελευταίες δεκαετίες να καλείται να διαχειριστεί τόσο προβληματικό δυναμικό.

Ρόστερ που έχει αλλάξει τρεις Αμερικανούς στη θέση του πόιντ γκαρντ (Πιερ Τζάκσον, Κίφερ Σάικς, Σέλβιν Μακ) κι εξακολουθεί να παίζει σε αυτή με τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος που δεν είναι άσος.

Το καλοκαίρι ο Γιώργος Βόβορας ήταν υποχρεωμένος να πάρει ρίσκα και να ελπίζει ότι οι ζαριές θα του βγουν. Η υπόθεση Λαπροβίτολα δεν προχώρησε ποτέ κι ο Παναθηναϊκός έχασε πολύτιμο χρόνο.

Ο Βόβορας επέλεξε τον Τζάκσον στην κίνηση που έμελλε να καταστρέψει όλη τη χημεία της ομάδας. Έβαλε δίπλα σε παίκτες μαθημένους να βάζουν 15-20 εύκολους πόντους από τις πάσες του Καλάθη ένα γκαρντ που ήταν η επιτομή του shot first κι όχι του pass first.

Τέτοιοι είναι ο Κίφερ Σάικς κι ο Σέλβιν Μακ, συνεπώς …παίξε Παναθηναϊκέ με τα τριάρια σου να έχουν το κουμάντο στο κατέβασμα και κάνε υπομονή να τελειώσει η σεζόν.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News