Παναθηναϊκός - Βιλερμπάν 77-58: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Παναθηναϊκός - Βιλερμπάν 77-58: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού απέναντι στη Βιλερμπάν.

Έβγαλε μπόλικη ενέργεια ο Παναθηναϊκός που προερχόταν από ματς – θρίλερ 45 λεπτών απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια, και τα έκανε όλα… τέλεια απέναντι στη Βιλερμπάν.

Ας μην υποτιμήσει κανείς την αντίπαλο, το Τριφύλλι έδειξε πρόοδο, αφού ακόμα και σε αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, δεν είχε δείξει τέτοια συνέπεια σε άμυνα και επίθεση. Ακόμα, «κερδίζει» τον χαρισματικό σκόρερ Μπέικον και βλέπει με καλό… μάτι τον «τελικό» για το πλεονέκτημα έδρας στο ΣΕΦ.

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (6/10): Θετική εμφάνιση από τον Καλαϊτζάκη που έπαιξε καλή άμυνα στο παιχνίδι και έδωσε ώθηση με ένα τρίποντο στα πρώτα λεπτά.

Νέιτ Γουόλτερς (6,5/10): Φάνηκαν κάποια σημάδια κούρασης από τον αγώνα της Τετάρτης. Αγωνίστηκε 10 λεπτά λιγότερα σε σχέση με τη Μπολόνια και σημείωσε 5 πόντους και 2 ασίστ.

Πάρις Λι (6/10): Δεν του μπήκαν τα μακρινά σουτ (1/6) , προσέφερε 4 τελικές πάσες.

Γιώργος Παπαγιάννης (6,5/10): «Ανεβασμένος» σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στη Βιλερμπάν. Σκόραρε και σε σουτ τριών πόντων, ευχή όλων να συντελέσει το αποψινό παιχνίδι στο να ξαναβρεί τα παλιά του επίπεδα απόδοσης. Πέτυχε 9 πόντους, ενώ μάζεψε και 4 ριμπάουντ.

Λευτέρης Μποχωρίδης (4/10): Προσέφερε 10 λεπτά δίχως να διαταραχτούν οι ισορροπίες στο ματς ξεκουράζοντας τον Γουόλτερς. Έβαλε και ένα καλάθι.

Γιώργος Καλαϊτζάκης (4/10): Χρειάζεται μπόλικη δουλειά για να εκπληρώσει τις υποσχέσεις του.

Ντουέιν Μπέικον (10/10): Μα τι παιχταράς! Ο Μπέικον συνεχίζει απτόητος στις υψηλές «πτήσεις», ήταν ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού με 25 πόντους (6/9 δίποντα, 3/4 τρίποντα) κόντρα στη Βιλερμπάν (που γνωρίζει καλά από τη Μονακό) και δίνει αυτό το «κάτι» που έλειπε στην ομάδα στο ξεκίνημα της σεζόν. Τα «συγχαρητήρια» αξίζουν και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τη συγκεκριμένη κίνηση.




Νίκος Χουγκάζ – Λευτέρης Μαντζούκας (-): Ακόμη και σε αυτό το παιχνίδι, δεν αγωνίστηκε κανένας από τους δύο!

Ματέους Πονίτκα (8,5/10): Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Πολωνό που ήταν ο συμπρωταγωνιστής στο 2ο παιχνίδι της διαβολοβδομάδας με 10 πόντους, 7 ασίστ και 5 ριμπάουντ.

Αρτούρας Γκουντάιτις (7/10): Σε ένα δεκάλεπτο πρόλαβε να σκοράρει 6 πόντους και να μαζέψει 6 ριμπάουντ. Πάντοτε, η βοήθειά του είναι πολύτιμη.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News