Παναθηναϊκός - Βαλένθια: Η δωδεκάδα του τριφυλλιού

Θα άρεσε και στον Κάτας - Νίκη με ραψωδία Νέντοβιτς

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την διαβολοβδομάδα υποδεχόμενος τη Βαλένθια στο ΟΑΚΑ (21:00, Novasports 1) για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την διαβολοβδομάδα υποδεχόμενος τη Βαλένθια στο ΟΑΚΑ (21:00, Novasports 1) για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οδηγός για την ομάδα του Όντεντ Κάτας είναι η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου στον αγώνα με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη (76-66), όταν η ομάδα του επέστρεψε από το -22 και πλησίσε μέχρι το -5.

Αν και δεν είναι 100% έτοιμοι, οι Γιώργος Παπαγιάννης και Ιωάννης Παπαπέτρου θα επιστρέψουν στην σύνθεση του Παναθηναϊκού στην αποψινή αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής της Euroleague κόντρα στην Βαλένθια.

Αντιθέτως, ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος δεν θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας του Κάτας.

Αναλυτικά:

Μακ, Παπαγιάννης, Μποχωρίδης, Όγκουστ, Παπαπέτρου, Κασελάκης, Καλαϊτζάκης, Φόστερ, Νέντοβιτς, Νέντοβιτς, Ουάιτ, Μήτογλου, Μπέντιλ

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News