Παναθηναϊκός: Το κανάλι για τα φιλικά και η... έκπληξη!

Τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός ακόμη δεν έχει έρθει σε συμφωνία με κάποιο κανάλι για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης σεζόν, αν και όλα δείχνουν ότι οδεύει προς νέο κανάλι!

Το γεγονός αυτό επηρεάζει και τη μετάδοση των φιλικών αγώνων προετοιμασίας, την ώρα που για τα παιχνίδια αυτά υπάρχουν συζητήσεις με όλους, και με την COSMOTETV και με τη Nova και μέσα στην εβδομάδα που έρχεται αναμένονται εξελίξεις και σ’ αυτό το κομμάτι, σύμφωνα με τη Sportday.

Είναι δεδομένο ότι αν οι πράσινοι συμφωνήσουν με κάποιο κανάλι για το πού θα καταλήξουν τα τηλεοπτικά δικαιώματά τους και στο πρωτάθλημα, τότε είναι πιθανό τα φιλικά να τα δούμε από κανάλι… έκπληξη!

Ειδικότερα, σύμφωνα με το δημοσίευμα δεν αποκλείεται τα φιλικά να μεταδοθούν μέσα από τον ΣΚΑΪ, δηλαδή το κανάλι του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News