Παναθηναϊκός: Το καλύτερο αριστερό μπακ του πρωταθλήματος, συνεχίζει στα πράσινα

Παναθηναϊκός: «Ο Χουάνκαρ δεν μετατρέπει την ανανέωση σε... πλειστηριασμό»!

Παίκτες υπάρχουν αμέτρητοι στην αγορά, αλλά το θέμα με τον φετινό Παναθηναϊκό είναι να διατηρήσει την ομοιογένειά του γιατί σε αυτή θα βασιστεί για να περάσει στους ομίλους του Κόνφερενς.

Η ανανέωση του Χουάνκαρ είναι σωστό βήμα, τον παίκτη τον ήθελε πάση θυσία ο προπονητής για την επόμενη σεζόν.

Ο Ισπανός έχει παραστάσεις από την νο1 λίγκα του πλανήτη και βολεύει (με την έφεσή του να παίρνει όλη την πλευρά) το πλάνο του κόουτς που θέλει από τα μπακ να μεγαλώνουν το πλάτος της ανάπτυξης.

Όταν στα πλέι-οφ βρέθηκε κι ο Γιάννης Κώτσιρας σε καλή κατάσταση το τριφύλλι ήταν απολαυστικό.

Το θετικό με τον Ίβηρα είναι πως έχει αγωνιστεί ως εξτρέμ στο παρελθόν, άρα την τεχνική την διαθέτει και με το παραπάνω για να κάνει τις…ποικιλίες του.

Το σημαντικότερο, ίσως, πλεονέκτημα του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν θα είναι η χημεία που θα έχει κι η δυνατότητα σταδιακής αφομοίωσης των μεταγραφών χωρίς να χαλάει η υφή του.

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, επιτέλους έγινε το αυτονόητο από τους διοικητικούς. Το καλύτερο αριστερό μπακ του πρωταθλήματος, συνεχίζει στα πράσινα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News