Παναθηναϊκός: Το επίσημο πρόγραμμα των φιλικών στην Κύπρο

Παναθηναϊκός: Επιτυχίες και... ποδοσφαιρική εξήγηση

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε γνωστές τις ώρες και τις μέρες των φιλικών που θα δώσει η ομάδα στη Κύπρο.

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα:

 

Παναθηναϊκός: Το μεγάλο όπλο της ομάδας στο δεύτερο γύρο

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του στη Κύπρο ώστε να είναι έτοιμος ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να δουλέψει με τους παίκτες του ώστε να αποκτήσουν και πάλι ρυθμό ενώ αναμένεται να υπάρξει και ενίσχυση στο ρόστερ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ένα ακόμη θέμα που υπάρχει στο Τριφύλλι είναι οι ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών που λήγουν τα συμβόλαια τους όπου και εκεί έχει γίνει η απαραίτητη προεργασία και σκοπός της ομάδας είναι να μείνουν όλοι στο Σύλλογο.

Πάντως το μεγάλο όπλο ενόψει του δεύτερου γύρου δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω. Το μεγάλο όπλο της ομάδας είναι ο κόσμος της και αυτό αποδείχθηκε για ακόμα μία φορά χθες στη Κύπρο, εκεί όπου οι παίκτες του Παναθηναϊκού γνώρισαν για ακόμη μία φορά την αποθέωση.

Αναμφίβολα το δέσιμο που υπάρχει ανάμεσα στο κόσμο και την ομάδα τη φετινή χρονιά είναι μοναδικό και είχε πάρα πολλά χρόνια να συμβεί.

Αυτή η φλόγα που υπάρχει θα πρέπει να μείνει αναμμένη καθώς είναι δεδομένο ότι θα έρθουν και κάποιες δύσκολες μέρες. Άλλωστε καμία ομάδα δεν γίνεται να κερδίζει συνέχεια.

Πάντως είναι σίγουρο ότι ακόμα και να υπάρξουν δυσκολίες ο κόσμος θα είναι δίπλα στην ομάδα καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του έχουν κερδίσει με το σπαθί τους την εμπιστοσύνη τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News