Παναθηναϊκός: Το μεγάλο όπλο της ομάδας στο δεύτερο γύρο

Παναθηναϊκός: Τόσο κόσμο είχε η Λεωφόρος με ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του στη Κύπρο ώστε να είναι έτοιμος ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να δουλέψει με τους παίκτες του ώστε να αποκτήσουν και πάλι ρυθμό ενώ αναμένεται να υπάρξει και ενίσχυση στο ρόστερ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ένα ακόμη θέμα που υπάρχει στο Τριφύλλι είναι οι ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών που λήγουν τα συμβόλαια τους όπου και εκεί έχει γίνει η απαραίτητη προεργασία και σκοπός της ομάδας είναι να μείνουν όλοι στο Σύλλογο.

Πάντως το μεγάλο όπλο ενόψει του δεύτερου γύρου δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω. Το μεγάλο όπλο της ομάδας είναι ο κόσμος της και αυτό αποδείχθηκε για ακόμα μία φορά χθες στη Κύπρο, εκεί όπου οι παίκτες του Παναθηναϊκού γνώρισαν για ακόμη μία φορά την αποθέωση.

Αναμφίβολα το δέσιμο που υπάρχει ανάμεσα στο κόσμο και την ομάδα τη φετινή χρονιά είναι μοναδικό και είχε πάρα πολλά χρόνια να συμβεί.

Αυτή η φλόγα που υπάρχει θα πρέπει να μείνει αναμμένη καθώς είναι δεδομένο ότι θα έρθουν και κάποιες δύσκολες μέρες. Άλλωστε καμία ομάδα δεν γίνεται να κερδίζει συνέχεια.

Πάντως είναι σίγουρο ότι ακόμα και να υπάρξουν δυσκολίες ο κόσμος θα είναι δίπλα στην ομάδα καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του έχουν κερδίσει με το σπαθί τους την εμπιστοσύνη τους.

Παναθηναϊκός: Ανανεώνουν τρεις – Τι συμβαίνει με Αϊτόρ!

Αμέσως μετά την επιστροφή του Παναθηναϊκού από την Πέγεια της Κύπρου και τη χειμερινή προετοιμασία του στο «Νησί της Αφροδίτης», θα μπουν στην τελική ευθεία οι διαπραγματεύσεις με τους Δημήτρη Κουρμπέλη και Μπαρτ Σένκεφελντ για την επέκταση των συμβολαίων τους, τα οποία λήγουν στις 30 Ιουνίου 2023.

Ο πρώτος κύκλος συζητήσεων έχει ήδη γίνει με τους μάνατζερ και των δύο αρχηγών του «τριφυλλιού» κι από τα τέλη της επόμενης εβδομάδας θα γίνουν στην Αθήνα πλέον οι τελικές επαφές, με στόχο να παραμείνουν αμφότεροι μέλη του βασικού «κορμού» του Παναθηναϊκού και τα επόμενα χρόνια.

Στο θέμα του Αϊτόρ, οι (τελικές) συζητήσεις για τη δική του ανανέωση θα πάνε λίγο πιο πίσω χρονικά και θα ολοκληρωθούν προς τις αρχές του νέου έτους, καθώς τότε αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Καταλανός εξτρέμ, ο οποίος συνεχίζει στη Βαρκελώνη το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του, μετά την επέμβαση που έκανε στο χιαστό τον περασμένο Οκτώβριο.

Από εκεί και πέρα, όπως έχει επισημάνει εδώ και μία εβδομάδα το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), μέσα στον Δεκέμβριο αναμένεται να «πέσουν οι υπογραφές» με τον Ρουμπέν Πέρεθ, ο οποίος είναι στην τελική ευθεία για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό έως το καλοκαίρι του 2025.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News