Παναθηναϊκός: Τιμητική διάκριση και... αναβάθμιση για Ιωαννίδη!

Έχει τα φόντα να γίνει αγαπημένος της εξέδρας

Ο Φώτης Ιωαννίδης θα ανταμειφθεί άμεσα για τη σοβαρότητά του, την ταπεινότητά του, την σκληρή δουλειά και τις καλές του εμφανίσεις στο γήπεδο.

Ο νεαρός επιθετικός, που αποκτήθηκε πέρσι από τον Λεβαδειακό, είναι στο επίκεντρο της προσοχής των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Από την πρώτη του σεζόν έδειξε εντυπωσιακά στοιχεία, σκόραρε σε κρίσιμα παιχνίδια (σ.σ με Απόλλωνα Σμύρνης, Βόλο, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) και διείσδυσε για… τα καλά ανάμεσα στους Μακέντα και Καρλίτος, που πληρώνονται αδρά από το σύλλογο.

Η ανταμοιβή του δεν θα είναι χρηματική στην παρούσα φάση, όμως, αναμένεται να «βαρύνει» κι άλλο η φανέλα του. Ο Σαβιέρ βλέπει την πόρτα της εξόδου και ο Ιωαννίδης θα πάρει το βαρυσήμαντο «7» στην πλάτη του.

Πρόκειται για έναν αριθμό που κουβαλούσε επί σειρά ετών, ο τεράστιος Δημήτρης Σαραβάκος. Ο Πορτογάλος, που θα συνεχίσει – εκτός απροόπτου – στην Εστορίλ δεν φάνηκε αντάξιος των προσδοκιών και ο Ιωαννίδης θα πάρει το συγκεκριμένο νούμερο!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News