Παναθηναϊκός: Τι έδειξαν οι Τρουιγιέ και Μπερνάρ κόντρα στην K-19

Από αεροδρόμιο... αποστολή - Πότε κάνει ντεμπούτο ο Μπερνάρντ

Στο οικογενειακό διπλό του Παναθηναϊκού με την Κ-19 του «τριφυλλιού» το πρωί της Πέμπτης (22/09) στάθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης, μεταφέροντας στην εκπομπή Newsroom όλα τα τελευταία νέα από τους «πράσινους».

Ο ρεπόρτερ της ομάδας αναφέρθηκε κυρίως στον Αλέξις Τρουιγιέ, ο οποίος αγωνίστηκε, λέγοντας: «Έδειξε στο παιχνίδι του τα στοιχεία που περιμέναμε. Πολύ καλό κράτημα της μπάλας, γρήγορος, έβλεπε γήπεδο, έχει καλή πάσα, απλά σε σχέση με τον Τσοκάι υστερεί σε δύναμη. Είναι επιτελικός μέσος και μάλιστα σήμερα έπαιξαν μαζί με τον Μπερνάρ σαν «8άρια» μπροστά από τον Ρούμπεν. Θέλει ρυθμό και παιχνίδια, φαίνεται αυτό».

Για τον Μπερνάρ, δε, τόνισε: «Είχε πολύ καλή απόδοση σήμερα. Έκανε τη διαφορά στο χορτάρι. Καλές κάθετες, ο τρόπος, που έβλεπε όλο το γήπεδο, οι επαφές του με την μπάλα, όλα. Δύσκολα θα είναι στην 11άδα με τον ΠΑΟΚ, αλλά… πλησιάζει σιγά σιγά».

Ακούστε όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News