Παναθηναϊκός: Θυμήθηκαν μέχρι και τον Βαγιαννίδη, λόγω Κώτσιρα!

Παναθηναϊκός: Θυμήθηκαν μέχρι και τον Βαγιαννίδη, λόγω Κώτσιρα!

Αλλο ένα κακό ματς του Γιάννη Κώτσιρα στο Βόλο και το κακό είναι πως έπεται παιχνίδι με τους λιμανίσιους όπου ελλείψει λύσεων ο Ελληνας μπακ θα είναι πάλι βασικός.

Ο πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης έχει μπει για τα καλά στο μάτι του κόσμου κι όπως όλοι ξέρουμε τις τελευταίες δεκαετίες είναι δύσκολο να ξεφύγεις από τη μουρμούρα που προκαλεί κάθε ενέργειά σου στην εξέδρα.

Με το που τέλειωσε το ματς στη Μαγνησία πολλοί θυμήθηκαν ως και τον …Γιώργο Βαγιαννίδη, λέγοντας πως ο μικρός πρέπει να αναβαπτιστεί.

Όλα αυτά τη στιγμή που ο νεαρός με την επιστροφή του στο κλαμπ ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή πως τουλάχιστον προς το παρών δεν υπάρχει χώρος για εκείνον στην πρώτη ομάδα και ακόμα με τον Παναθηναϊκό Β προσπαθεί να βρει ρυθμό έχοντας να επιδείξει πολλές αποτυχημένες προσπάθειες επιθετικά και προβληματικές επιστροφές με αποτέλεσμα η ομάδα του να δέχεται αρκετές φάσεις από την πλευρά του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News