Παναθηναϊκός: «Τελείωσαν οι "τρέλες" με Γιοβάνοβιτς» - Η μεγάλη αλλαγή

Παναθηναϊκός: «Τελείωσαν οι "τρέλες" με Γιοβάνοβιτς» - Η μεγάλη αλλαγή

Επέστρεψε η σοβαρότητα στο Κορπί, σχετικά με τη διαχείριση παικτών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό που έγινε με τον Μαουρίσιο!

Ο τρόπος με τον οποίο ήδη διαχειρίζεται τον Μαουρίσιο το προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού καταδεικνύει ότι τα όργια που γίνονταν πέρυσι από τον Μπόλονι επουδενί πρόκειται να συνεχιστούν εφέτος, σημειώνει η εφημερίδα Livesport.

Ο 33xpovos έφτασε πέρυσι στο σημείο να πέσει κάτω κατά το γνωστό παλιό σύνθημα προκειμένου να τον κάνει αλλαγή ο Ρουμάνος στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πρώτο ματς μετά τον κορονοϊό, ενώ η σύσταση του ιατρικού τιμ ήταν ότι στο συγκεκριμένο ματς δεν θα έπρεπε να αγωνιστεί περισσότερο από 30 λεπτά.

Κι αυτό το παράδειγμα είναι το πιο χαρακτηριστικό από όσα γίνονταν πέρυσι στον Παναθηναϊκό. Αυτά ευτυχώς για τον Παναθηναϊκό με τον Γιοβάνοβιτς δεν θα επαναληφθούν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News