Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για προπονητή και Ράντονιτς

«Κολλάει η ανανέωση Ράντονιτς, ο Παναθηναϊκός το βλέπει πιο ζεστά»

Οσο καθυστερεί να ανακοινωθεί η επέκταση ιης συνεργασίας του Ντέγιαν Ράντονιτς με τον Ερυθρό Αστέρα τόσο φουντώνουν τα σενάρια των επαφών του 52χρονου τεχνικού με τον Παναθηναϊκό.

Το ανέφερε και το σερβικό Τύπος που έκανε λόγο για προχωρημένες συζητήσεις των πρασίνων με τον έμπειρο τεχνικό.

Ωστόσο η εικόνα αναμένεται να γίνει πιο σαφής μετά τη συνάντηση που είχαν η διοίκηση του Αστέρα με τον ατζέντη του Ράντονιτς Μίσκο Ρασνιάτοβιτς.

Την ίδια ώρα, σερβικό δημοσίευμα τονίζει ότι ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να κρατήσει τον προπονητή, όμως, όμως η υπόθεση παραμονής του στο Βελιγράδι έχει εμπόδια.

Αυτά δεν είναι απαραίτητα οικονομικής φύσεως, καθώς το SportKlub της Σερβίας, τονίζει η προσφορά των πρωταθλητών της ABA League είναι δελεαστική (περί το μισό εκατομμύριο ευρώ).

Εκεί που υπάρχει στην κόλλημα είναι στο πλάνο για τη νέα σεζόν, τις φιλοδοξίες και τους στόχους.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως ο Ντέγιαν Ράντονιτς θέλει να δουλέψει με ένα δυνατό ρόστερ που θα διεκδικεί ό,τι καλύτερο και θα παρουσιάζει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στην EuroLeague. Κάτι που, όπως υποστηρίζεται στο σερβικό δημοσίευμα, δεν είναι δεδομένο σε επίπεδο προϋπολογισμού από την πλευρά του συλλόγου.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News