Παναθηναϊκός: Στους 60 πόντους βγαίνει Ευρώπη - Πόσους βαθμούς χρειάζεται

Η κλάση του Παλάσιος χάρισε το «τρίποντο» μέσα στο Περιστέρι!

MVP του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε τον Σεμπάστιαν Παλάσιος στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, ενώ εξήγησε και τι πρέπει να κάνει η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στα πλέι οφ για να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή έξοδο του χρόνου.

«Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε χθες, ήταν υποχρεωμένος να κερδίσει και το έκανε.

Αποδείχτηκε ότι ο Παλάσιος είναι ένας παίκτης που κάνει την διαφορά, ολοκληρώνει το πρωτάθλημα με δέκα γκολ και μια ασίστ. Το πιο σημαντικό είναι πως είναι παίκτης ομάδας. Δεν καταλαβαίνει από κλωτσιές, θα μαρκάρει, θα τρέξει, βγαίνει μπροστά και δεν κρύβεται. Ήμουν σίγουρος ότι θα είναι η καλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκός όπως και αποδεικνύεται.

Έβαλε δύο γκολ, είχε και την φάση στο πρώτο ημίχρονο και γενικά δημιούργησε τρομερά προβλήματα στην άμυνα του Ατρόμητου. Η πέμπτη θέση δεν τιμάει τον Παναθηναϊκό, αδικεί τον εαυτό του, έχουν γίνει λάθη και από τον προπονητή και από τους παίκτες. Ίσως αποδειχτεί καμπάνακι για τα πλέι οφ και κάνει το αυτονόητο και να βγει στην Ευρώπη. Έχει και το Κύπελλο αλλά θα πρέπει να εξασφαλίσει την συμμετοχή του από το πρωτάθλημα.

Θα πρέπει να φτάσει τους 60 πόντους για να είναι σίγουρος, να κερδίσει 18 βαθμούς στα πλέι οφ. Θα πρέπει να είναι τουλάχιστον τέταρτος, αν όχι τρίτος με το τέλος του πρώτου γύρου, αν θέλει να έχει τύχη», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι, αν ο Χατζηγιοβάνης παίζει όπως χθες, κανένας στο «τριφύλλι» δεν θα έχει θέμα, καθώς ήταν ουσιαστικός.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός είχε ένα τρομερά κακό πρώτο ημίχρονο, αλλά στην πορεία βελτίωσε την απόδοσή του, πήρε τον έλεγχο, έκανε ευκαιρίες και έφτασε στα δύο γκολ.

Ενώ σημείωσε πως το πέναλτι του Αϊτόρ ήταν καλύτερα εκτελεσμένο από εκείνο που έκανε στο ματς των «πράσινων» με την ΑΕΚ, αλλά στάθηκε άτυχος.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News