Παναθηναϊκός: Σε διπλό ταμπλό! Τα ονόματα για αντι-Βέλεθ

Παναθηναϊκός: Σε διπλό ταμπλό! Τα ονόματα για αντι-Βέλεθ

Ο Παναθηναϊκός έχει βγει στην αγορά για να καλύψει το κενό του Φραν Βέλεθ και ήδη τα πρώτα ονόματα έχουν… εμφανιστεί.

Στην λίστα του Παναθηναϊκού βρίσκονται ο 29χρονος αρχηγός της Εθνικής Ισλανδίας, Χόρντουρ Μάγκνουσον που μένει ελεύθερος απ’ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας κι ο 23χρονος Βραζιλιάνος Ραούλ Γκουστάβο της Κορίνθιανς.

Ο Μάγκνουσον την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε 4 φορές με τη ρωσική ομάδα, ενώ είχε και 5 ματς με την Εθνική Ισλανδίας. Όντας βασικότατος στις πρόσφατες αναμετρήσεις για το Nations League. Ο λόγος ήταν ένας τραυματισμός στον αχίλλειο τένοντα που τον οδήγησε στο χειρουργείο τον Απρίλιο του 2021 και τον ανάγκασε να μείνει εκτός για 10 μήνες.

Ο Γκουστάβο είναι γεννηθείς στις 24 Απριλίου του 1999 στην περιοχή Πέδρο Λεοπόλδο. Είναι αριστεροπόδαρος και μετρά φέτος 1.394 αγωνιστικά λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις. Συγκεκριμένα, έχει 16 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας, δύο γκολ και μία ασίστ με την Κορίνθιανς.

Δείτε όσα αναφέρει η Livesport:

Παναθηναϊκός: Σε διπλό ταμπλό! Τα ονόματα για αντι-Βέλεθ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News