Παναθηναϊκός: Ψάχνονται Γούτας και Βασιλαντωνόπουλος

Παναθηναϊκός: Ψάχνονται Γούτας και Βασιλαντωνόπουλος

Γούτας και Βασιλαντωνόπουλος ψάχνουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του – από ότι φαίνεται – και αμφότεροι έχουν προταθεί στον Παναθηναϊκό ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Τι κι αν ο Παναθηναϊκός δεν έχει δείξει ακόμη κάποια πρόθεση να αποκτήσει κάποιον εκ των δύο, οι δύο παίκτες από τον Ατρόμητο και την ΑΕΚ έχουν δείξει θετικά στοιχεία στις ομάδες τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, Γούτας και Βασιλαντωνόπουλος έχουν προταθεί στο Τριφύλλι, αλλά δεν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από την πράσινη πλευρά.

Ο Βασιλαντωνόπουλος είχε μερικές καλές εμφανίσεις με την ΑΕΚ, ενώ σκόραρε και στο Europa League απέναντι στην Ζόρια. Από την άλλη, ο Γούτας ήταν εκείνος που «έσπασε» το σερί των συνεχόμενων αγώνων με μηδέν παθητικό στη φετινή Superleague στην αναμέτρηση των πρασίνων με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News