Παναθηναϊκός: Πράγματα που αρχίζουν να ενοχλούν...

Δεν ξέρει να παίζει!

Καιρός ήταν να πάρει κι ο Παναθηναϊκός ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο σουτ και στη λεπτομέρεια, τόσα έχει χάσει μέσα στο σπίτι του.

Οι Ιταλοί είχαν την ευκαιρία τους στο τέλος της κανονικής διάρκειας όταν ο Ζαϊτέ μόνος του με το καλάθι δεν κάρφωσε, πήγε σε χαλαρό λέι απ κι όμως αστόχησε, κάτι που πρόσφερε οξυγόνο στον γηπεδούχο (κάποιοι κακεντρεχείς έλεγαν ότι αυτό το απίστευτο blooper χάρισε μερικές μέρες ακόμα στον προπονητή).

Το ζήτημα είναι ότι πρέπει να κοιτάξουν στον Εξάστερο να βελτιώσουν πράγματα που πια αρχίζουν να ενοχλούν γιατί τα βλέπουμε κάθε εβδομάδα. Είναι δυνατόν να κυνηγάς μονίμως στο σκορ και μάλιστα στο σπίτι σου; Επίσης η άμυνα αργεί να προσαρμοστεί στον αντίπαλο.

Άλλες φορές παθαίνεις blackout στην επίθεση όπου δεν γυρίζει σωστά ή καθόλου η μπάλα, βλέπαμε χθες τον Λι και τον Μπέικον να παίρνουν μπάλα στην κορυφή της ρακέτας και να μπουκάρουν σε φάση μόνος μου κι όλοι σας με τέσσερις συμπαίκτες εύκαιρους για πάσα.

Στο 4ο δεκάλεπτο, εκεί που έλεγες ότι ήσουν αγκαλιά με τη νίκη, σου έκαναν ντεμαράζ, στο τέλος έμεινες άποντος για ώρα κι από τύχη-βουνό το ματς δεν τέλειωσε υπέρ της Μπολόνια. Να χαρείς τη νίκη βεβαίως, αλλά θες ακόμα πολύ δουλειά για να στρώσεις.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News