Παναθηναϊκός: Ποιος θα βγει εκτός ρόστερ για να χωρέσει ο Τόμας;

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τα δεδομένα για Ματ Τόμας

Εξαιρετικός σουτέρ ο Ματ Τόμας, καλώς να ορίσει στην ομάδα αλλά αν θέλουμε να λέμε την αλήθεια για άλλη μια σεζόν ο θερινός προγραμματισμός πήγε περίπατο, μιας και από το 2012 δεν υπάρχει σεζόν που να έχει τελειώσει σεζόν η ομάδα που μαζεύτηκε το καλοκαίρι.

Αλλες φορές δικαιώθηκες, εσχάτως όχι! Το θέμα που προκύπτει είναι ποιος θα βγει εκτός ρόστερ για να χωρέσει ο Τόμας.

Το πρότζεκτ που τρέχει ο Ντέγιαν Ράντονιτς είναι λίγο του…ότι βρέξει ας κατεβάσει. Φέτος οι πράσινοι ανέβασαν ελεγχόμενα το μπάτζετ τους, είχαν την οικονομική δυνατότητα να διαθέσουν παραπάνω χρήμα στην αγορά (φάνηκε με την απόκτηση Μπέικον), αλλά το σκεπτικό τους δεν ενθουσιάζει.

Εκεί που το καλοκαίρι ακούγαμε για…βήμα-βήμα, για σταδιακή αλλά ασφαλή ανάπτυξη του πρότζεκτ, για τον χρόνο που θα ήταν σύμμαχο, με το που έσκασαν μαζεμένες οι πρώτες ήττες, πάλι είδαμε πανικό, δεύτερες σκέψεις, απομακρύνσεις στελεχών, ένας πανικός και μια ανακατωσούρα άνευ προηγουμένου.

Μακάρι να βγει σε καλό ο ερχομός του Τόμας…

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News