Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 1-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 1-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε το πρώτο ζητούμενο, προηγήθηκε νωρίς με τον Τσέριν, «κόπηκε» σε σημαντικό βαθμό το μομέντουμ του από τη διακοπή για τα καπνογόνα, επανήλθε μέσω δύο περιπτώσεων με τον Σπόραρ να κάνει κάκιστες επαφές με την μπάλα σε πλεονεκτικές θέσεις για την… ισοφάριση, αλλά στο β’ μέρος «κατέρρευσε» λόγω της αποχώρησης κυρίως του Μπερνάρ, αλλά και του Τσόκαϊ από τον αγωνιστικό χώρο!

Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο ίσως, δώσει… ώθηση στο Πρωτάθλημα με τον κόσμο του Τριφυλλιού να «αγκαλιάζει» την προσπάθεια της ομάδας. Μάλιστα, ακούστηκε και το «Γιοβάνοβιτς πορόμ πομ πομ» από την εξέδρα με τις δηλώσεις του πράσινου τεχνικού.

Γιούρι Λοντίγκιν (6/10): Ο Ρώσος τερματοφύλακας έπεσε σωστά στο πέναλτι του Ολιβέιρα, αλλά το χτύπημα του Πορτογάλου ήταν δυνατό στη δεξιά γωνία του τέρματος. Δεν είχε κάποια μεγάλη απόκρουση στο παιχνίδι, όποτε χρειάστηκε να παίξει την μπάλα με τα πόδια δε συνάντησε κανένα πρόβλημα.




Γιώργος Βαγιαννίδης (6/10): Ο Έλληνας μπακ μπήκε με ενθουσιασμό στο παιχνίδι και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησε σημαντικά προβλήματα στον ΠΑΟΚ. Δέχθηκε μια κίτρινη κάρτα για πάτημα σε αντίπαλό του κι αυτή τον περιόρισε σημαντικά στο παιχνίδι του.

Ζβόνιμιρ Σάρλια (7/10): Ο Κροάτης στόπερ ανταποκρίθηκε στην «αποστολή» και αξίζει συγχαρητήρια. Ήταν ιδιαίτερα μαχητικός, δεν υπέπεσε σε κάποιο λάθος, ενώ είναι εκείνος που δέχθηκε και ένα χτύπημα από τον Τόμας για την αποβολή του τελευταίου.




Δημήτρης Κουρμπέλης (5/10): Κλήθηκε να παίξει στη θέση του στόπερ και η εικόνα του ήταν σε γενικές γραμμές καλή. Κάπου στις αρχές του β’ μέρους έχασε την ψυχραιμία του και έπαιξε στο όριο της κόκκινης κάρτας. Ο Γιοβάνοβιτς αντιλήφθηκε την κατάσταση και τον έκανε αλλαγή στο 66′ για την είσοδο του Σάντσες.




Τιμοτέους Πούχατς (6/10): Αρκετά καλή εμφάνιση με μπόλικο τρέξιμο από τον Πούχατς που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα της ομάδας. Αντικαταστάθηκε από τον Χουάνκαρ στο 80′.

Ρούμπεν Πέρεθ (6/10): Ο Ισπανός εμφανίστηκε βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα δύο παιχνίδια κόντρα στον ΠΑΟΚ με καλή κυκλοφορία της μπάλας στο χώρο του κέντρου.




Ένις Τσόκαϊ (7/10): Έβγαλε… πάθος, ρίχτηκε στη «φωτιά», το έλεγε η καρδιά του απόψε, ωστόσο, η συμμετοχή του διήρκησε μόλις 45 λεπτά. Τον αδίκησε ο Γιοβάνοβιτς!




Άνταμ Γκνέζντα Τσέριν (8/10): Δοκάρι στην Τούμπα, κλασσική ευκαιρία για γκολ στο πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ, γκολ στη ρεβάνς της Λεωφόρου για το Κύπελλο. Ο Σλοβένος στην τριάδα των αναμετρήσεων με τον «Δικέφαλο» ήταν ο πιο απειλητικός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού! Δεν θα του μειωθεί η βαθμολογία για την άτυχη στιγμή στο πέναλτι που κάνει για χέρι εντός της περιοχής του Τριφυλλιού.




Σεμπαστιάν Παλάσιος (6/10): Ο «Τούκου» έκανε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο κάπως «χάθηκε» από την εξίσωση του Παναθηναϊκού με την ομάδα να αντιμετωπίζει ξεκάθαρα προβλήματα στον τρόπο ανάπτυξης μετά τις αλλαγές. Άφησε τη θέση του στον Κλεϊνχέισλερ στο 80′.

Μπερνάρ Ντουάρτε (7/10): Ο playmaker του Παναθηναϊκού εγκατέλειψε πρόωρα ακόμη μια μάχη μετά το ντέρμπι της Τούμπας (!). Βγάζει με… χάρακα την ασίστ στον Τσέριν για το 1-0, έχει ακόμη μια δημιουργία στις καθυστερήσεις στον Σπόραρ για το 2-0. «Κατέρρευσε» όλη η ομάδα μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι. Μπήκε στη θέση του ο Ιωαννίδης.

Αντράζ Σπόραρ (3/10): Ο Σλοβένος επιθετικός επέστρεψε στο βασικό σχήμα της ομάδας, αλλά απογοήτευσε σε δύο καλές ευκαιρίες του Παναθηναϊκού για ένα 2ο τέρμα. Στην πρώτη δεν έκανε καλή υποδοχή της μπάλας, στη δεύτερη έστειλε την μπάλα απελπιστικά άουτ. Γενικότερα, κέρδισε μονομαχίες και… φάουλ, αλλά έλειψε… ο δεινός εκτελεστής Σπόραρ!




Ντανιέλ Μαντσίνι (4/10): Ο ενθουσιασμός για την μεταγραφή της χρονιάς , πιθανώς, να «παρέσυρε» και τον Γιοβάνοβιτς που τον χρησιμοποίησε ένα ολόκληρο ημίχρονο «θυσιάζοντας» τον Τσόκαϊ από το χώρο του κέντρου. Τουλάχιστον, ο Αργεντινός πήρε μια πρώτη γεύση, αλλά ήταν αδύνατον να βγάλει τους απαραίτητους αυτοματισμούς στο χορτάρι με μια προπόνηση!




Φώτης Ιωαννίδης (4/10): Δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του στο γήπεδο.

Φακούντο Σάντσες (6/10): Ο Αργεντινός παίζει δεξί μπακ, έχει χρησιμοποιηθεί και από τα αριστερά, σήμερα υπηρέτησε την ομάδα από τη θέση του στόπερ. Και φυσικά, δεν θα «κολλούσε» ούτε σε αυτόν τον ρόλο, μάλιστα, έκανε μια πολύ σημαντική παρέμβαση σε σουτ του ΠΑΟΚ εντός περιοχής από το πλάι.

Κλεϊνχέισλερ – Χουάνκαρ (-): Αγωνίστηκαν δέκα λεπτά και δεν μπορούν να κριθούν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News