Παναθηναϊκός: Πάει για ρεκόρ προσέλευσης κόσμου με την Αρμάνι

Παναθηναϊκός-Μπασκόνια: Τόσο κόσμο είχε το ΟΑΚΑ

Στα μάτια των φίλων του Παναθηναϊκού οι «πράσινοι» έφυγαν νικητές από το ΣΕΦ και η ανταπόκριση αναμένεται να είναι πολύ υψηλή στο κρίσιμο παιχνίδι με την Αρμάνι.

Λόγω και του Μουντιάλ και τη διακοπή της ποδοσφαιρικής Superleague, αλλά πολύ περισσότερο για την εμφάνιση στο ΣΕΦ και το «σερί» στην Ευρωλίγκα, οι «αιώνια πιστοί» θα γεμίσουν το ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με την Αρμάνι που θα κρίνει πολλά αναφορικά με την οκτάδα.




Υπήρξε σχετική ενημέρωση πως η προπώληση των εισιτηρίων πήγε άψογα, το ίδιο φυσικά αναμένεται να συμβεί και στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό (εκεί όπου όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει sold out).

Συνεπώς, το ΟΑΚΑ θα είναι «καμίνι» με την Αρμάνι και οι παίκτες του Ράντονιτς έχουν την υποχρέωση να ανταμείψουν τους φιλάθλους της ομάδας.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News