ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Superleague Play-Offs 2020/21

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming:

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Για την υστεροφημία και την πιθανότητα…

Εφιαλτικά όπως ξεκίνησε ολοκληρώνεται η σεζόν για τον Παναθηναϊκό που… κατάφερε να μείνει εκτός της πρώτης τετράδας του πρωταθλήματος. Τώρα το μόνο που του απομένει είναι να νικήσει τον Ολυμπιακό στο τελευταίο του φετινό ματς (18/5, 19:30).

Panathinaikos – Olympiakos Live Streaming

Ούτε στο «Κλ. Βικελίδης» κατάφερε να νικήσει ο Παναθηναϊκός συνεχίζοντας την κάκιστη πορεία του στα πλέι οφ. Βέβαια τηρουμένων των αναλογιών, του τραυματισμού Σέκεφλεντ και της κόκκινη του Πούγγουρα που άφησε την ομάδα 25 λεπτά με παίκτη λιγότερο, έκανε μια αξιοπρεπή εμφάνιση.

Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην πιο ορθολογική καθοδήγηση από τον πάγκο με τον Σωτήρη Συλαιδόπουλο, μιας και είναι κοινά αποδεκτό ότι ο Μπόλονι το τελευταίο διάστημα ήταν… επικίνδυνος για την ίδια του την ομάδα.

Πέρα από τη σημασία του αιώνιου ντέρμπι και την υστεροφημία, ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη για να κρατήσει ζωντανή την πιθανότητα.Panathinaikos Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Συγκεκριμένα αν οι πράσινοι επικρατήσουν του Ολυμπιακού και ο Άρης δεν νικήσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ η μεταξύ τους διαφορά θα πέσει κάτω από τους 6 βαθμούς. Αυτό σημαίνει ότι αν επιβληθεί η πιθανή τιμωρία του -6 εις βάρος του Άρη (αυτή είναι η εισήγηση) στο φετινό πρωτάθλημα, ίσως μπει από την χαραμάδα στα ευρωπαϊκά εισιτήρια στη θέση των κίτρινων.  Η νίκη του Παναθηναϊκού έχει απόδοση 4.20.

Στα τρία τελευταία αιώνια ντέρμπι με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό, μία νίκη έχει το τριφύλλι και δύο ματς έληξαν ισόπαλα. Συνολικά στα 5 τελευταία ματς οι πράσινοι μετρούν 4 ισοπαλίες και μία ήττα και αυτό πρέπει να αλλάξει με οδηγό την άμυνα… Αν ο Παναθηναϊκός νικήσει και μπουν τουλάχιστον δύο γκολ στο ματς τότε δίνει 2.60.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

https://pastebin.com/DhSWTGJ0

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News