Παναθηναϊκός: Όλοι «πάνω» του! Ο διακαής πόθος του Γιοβάνοβιτς

Σενάριο για Καρνέζη και Παναθηναϊκό!

Ο Ντομίνγκο Μπλάνκο αποτελεί εδώ και καιρό στόχο του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής της ομάδας, αλλά οι μνηστήρες που ερίζουν για την απόκτησή του είναι αρκετοί.

Ενας εκ των βασικών διεκδικητών του Αργεντινού μέσου είναι η Ατλέτικο Μινέιρο, με τη διαφορά ότι τις τελευταίες μέρες αρκετά μέσα στη Βραζιλία αναφέρουν ότι το θέμα Μπλάνκο δεν προχωράει.

Η «Fala Galo», μάλιστα, υπογράμμισε η Ατλέτικο Μινέιρο δεν πρόκειται να ασχοληθεί περαιτέρω με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Sportday, όσοι εμπλέκονται στη συγκεκριμένη υπόθεση έχουν πέσει πάνω στον Μπλάνκο με στόχο να τον πείσουν να αποδεχτεί την πρόταση του Παναθηναϊκού και να πιέσει κι αυτός όπως μπορεί τους εκπροσώπους του για να μειώσουν τις απαιτήσεις τους και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως κι ο Σεμπαστιάν Παλάσιος έχει μπει στο παιχνίδι…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News