Παναθηναϊκός: Όλα ανοικτά με Ράντονιτς μετά την Μακάμπι!

Παναθηναϊκός: Η μεγάλη αλλαγή χωρίς Νέντοβιτς και Μέικον

Ο Ράντονιτς θα καθίσει και την Παρασκευή στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ωστόσο, όλα δείχνουν ότι το Τριφύλλι δεν θα αργήσει να ψάξει για προπονητή!

Τη στιγμή που ο χρόνος για τις μεταγραφές και το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος «πιέζουν» τον Παναθηναϊκό, εκείνος θα κληθεί – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – να βρει τον διάδοχο του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός έχει «κερδίσει» μια μικρή πίστωση χρόνου και στο παιχνίδι με την Μακάμπι θα δώσει τις τελικές εξετάσεις.

Οι «πράσινοι» μετρούν ένα άνευ προηγουμένου αρνητικό σερί 6 ηττών στην Ευρωλίγκα και την υπογραφή του έχει βάλει φαρδιά – πλατιά ο πρώην προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, αφού το μπάσκετ του Τριφυλλιού τον τελευταίο μήνα είναι αποκρουστικό.

Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη για τον Ράντονιτς και εδώ καλείται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πλέον, να δείξει τα απαραίτητα «αντανακλαστικά», προκειμένου να μην εξελιχθεί η τρέχουσα περίοδος σε αποτυχημένη.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News