Παναθηναϊκός: Οι πάσες, ο Μάντζαρης, ο Μποχωρίδης και ο Πέρι!

Παναθηναϊκός: «Το έσοδα-έξοδα, το μπάτζετ και η επιλογή για μεταγραφή τον Οκτώβριο»

Το είδαμε με τη Μονακό, το καταγράψαμε και με τον Άρη.

Να έχεις τον Παπαγιάννη να ανεβοκατεβαίνει άπραγος το παρκέ για μια πάσα στην επίθεση και τελικά όλη η ομάδα να επιμένει στο τρίποντο, παρότι δεν έχει σε φόρμα αυτή την εποχή τους σουτέρ της.

Αν βρουν το χέρι τους ο Νέντοβιτς και ο Μέικον κάτι μπορεί να γίνει, αλλά τώρα δεν μπορούμε να κατανοήσουμε την επιμονή του κόουτς σε αυτό το στυλ με τα πολλά…σκοτωμένα σουτ, όσο στο γήπεδο έχεις ένα κορμί 220 εκατοστών.

Βέβαια διαβάζουμε ότι και στην Ούνικς ο κόουτς αυτό το είδος μπάσκετ έπαιζε, χωρίς οι πάσες να είναι κύριο χαρακτηριστικό της ομάδας του, όμως εδώ που έχει έρθει τα κόζα και η κριτική αλλάζουν, κάτι που έχει ήδη καταλάβει.

Εντωμεταξύ οι μέρες περνούν, πλέι-μέικερ δεν κλείνει, ακόμα και τον Βαγγέλη Μάντζαρη τον άφησαν να υπογράψει στην Χαποέλ Εϊλάτ, την ώρα που ο Λευτέρης Μποχωρίδης έχει μπει στον πάγο για να κάνει τα…τρελά του ο Κέντρικ Πέρι παίρνοντας τη μπάλα και μονάχα σουτάροντας!

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News