Παναθηναϊκός: Οι λόγοι που έφυγε ο Κάτας

Θέλετε να παραμείνει ο Κάτας στον Παναθηναϊκό; (poll)

Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγες ώρες από τον Παναθηναϊκό ο Οντέτ Κάτας. Φταίει ο κόουτς για το νωθρό παρουσιαστικό του Παναθηναϊκού;

Φυσικά, αν και σίγουρα δεν ευθύνεται που οι ιθύνοντες έδωσαν στα χέρια του το τιμόνι ενός καραβιού που ποτέ άλλοτε δεν είχε κουμαντάρει, άλλωστε ποτέ δεν είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον τοπ συλλόγων.

Ο κόουτς έφυγε από το Ισραήλ για να κάνει επιτυχημένη διαχείριση. Επιτυχημένη διαχείριση σημαίνει ότι βρίσκω μια ομάδα και προσθέτω κάτι δικό μου. Προφανώς ο πρωταθλητής δεν ήταν σωστά στημένος πέρσι όταν περίμενε πολύ τον Λαπροβίτολα κάνοντας τελικά μια τρύπα στο νερό!

Σίγουρα κανείς δεν περίμενε μεγαλεία στην Ευρώπη, αλλά εδώ φτάσαμε να βλέπουμε την ομάδα να αγκομαχά με την ΑΕΚ, τον Προμηθέα και το Λαύριο.

Ένας άπειρος κόουτς, δίχως παρελθόν σε περιβάλλον πρωταθλητισμού, σε μια ομάδα με δομικά προβλήματα σε κομβικές θέσεις μπορεί να κάνει διάφορα: να την ηρεμήσει ή να την τσιτώσει, να την ξυπνήσει ή να τη μάθει να αμύνεται καλύτερα, να την απελευθερώσει από διάφορα προβλήματα ή να την πείσει ότι πρέπει να κάνει κάποια πράγματα διαφορετικά.

Προφανώς διαχείριση δεν σημαίνει «χτίζω από την αρχή».

Όπως από το σημείο να έχεις αγωνία για το αν θα αποκλείσεις την ΑΕΚ των αμέτρητων οικονομικών προβλημάτων και να σε κοντράρει το Λαύριο των 300.000 ευρώ τη θέση σου σ’ αυτό τον πάγκο δεν την βοηθάς.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News