Παναθηναϊκός: Ο Παλάσιος έχει αρχίσει να κερδίζει την εξέδρα

Αποκόμισαν τραυματισμούς Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς και Ιωαννίδης!

Τα εδάφη της Αργεντινής είναι γεμάτα με παναθηναϊκούς θρύλους.

Σήμερα τους θυμόμαστε μιας και μια ακόμα υπέροχη ιστορία παίρνει σάρκα και οστά στο χορτάρι με τη μορφή του Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Εδώ και εβδομάδες όταν τον βλέπουμε να αγωνίζεται, ενδόμυχα έχουμε την εικόνα ότι διευθύνει ορχήστρα με μπαγκέτα στο χέρι.

Ο νοτιοαμερικάνος έχει αρχίσει να κερδίζει την εξέδρα επειδή είναι καλλιτέχνης και επιδραστικός. Είναι τέτοια η υπεροχή του ανάμεσα σε συμπαίκτες και αντιπάλους που είναι αδύνατο να μην του υποκλιθείς.

Η χρόνια εμπειρία στο δύσκολο και physical παιχνίδι της πατρίδας του έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία αυτού του παίκτη του οποίου το star quality είναι ασυναγώνιστο στον σημερινό Παναθηναϊκό.

Το μεγαλύτερο προσόν του είναι αυτό που περιμένουμε να μεγαλώσει μελλοντικά δείχνοντας ικανότητα να επιβάλλεται (βασικά να συντρίβει…) με το τετραγωνισμένο μυαλό του τον αντίπαλο και να ποτίζει την ομάδα του με αίσθημα υπεροχής σε ματς τίτλων.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News