Παναθηναϊκός: Ο Λι και οι αλλαγές στα πρόσωπα

Σούπερ μεταγραφή ο «Εξάστερος» - Υπογράφει διετές ο Πάρις Λι (vid)

Εν μέσω αγώνων για το πρωτάθλημα απορούμε ποιος ενέκρινε κι άναψε το πράσινο φως για την απόκτηση του Πάρις Λι.

Όχι ότι μας στενοχωρεί δηλαδή, καλός παίκτης είναι ο Αμερικανός, δοκιμασμένος σε τοπ επίπεδο, οι άνθρωποι της ΚΑΕ πήραν άριστες πληροφορίες από τον Μάικ Τζέημς, όμως σε λίγες μέρες πόσο σίγουροι είμαστε ότι Πεδουλάκης, Βόβορας θα είναι στην ομάδα;

Μπορούμε να διακρίνουμε -μήνες τώρα -ποιες είναι ανάγκες της σε επίπεδο δυναμικού ώστε το παιχνίδι της (και στις δύο πλευρές του παρκέ) να γίνει πιο λειτουργικό.

Είναι νόμος στο μεταγραφικό παζάρι του μπάσκετ πως κάθε (μα κάθε) κίνηση στη στελέχωση σχετίζεται με τις υπόλοιπες έστω και αν αφορούν διαφορετικές γραμμές.

Χωρίς τον Σαντ Ρος π.χ του χρόνου στο γήπεδο ή κάποιον με την ίδια κατεύθυνση στα φόργουορντ ο προσανατολισμός αλλάζει, αφού θα έχεις αφαιρέσει κι άλλο μέγεθος, κι άλλη αμυντική συνεισφορά και θα χρειαστεί να κάνεις επιπλέον διορθωτικές κινήσεις για ευνόητους λόγους κοιτάζοντας να πας σε διαφορετική φιλοσοφία αφού η φετινή οδήγησε την ομάδα στο …γκρεμό.

Αναρωτιόμαστε ποιος θα πάρει τις αποφάσεις για τα πάντα μιας κι όλα στο τριφύλλι είναι ρευστά, όπου για ένα ακόμα καλοκαίρι θα πάμε σε σαρωτικές αλλαγές.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News