Παναθηναϊκός: Μπορεί να εκτοξεύσει την αξία του

Παναθηναϊκός: Εξελίξεις με Αϊτόρ - Τα οικονομικά δεδομένα

Όταν ήταν στην Ολλανδία η Τβέντε του έκανε συμβόλαιο 120 χιλιάρικα το χρόνο, για δύο χρόνια.

Ο Αϊτορ έπαιξε σαν ποδοσφαιριστής που αξίζει πολύ παραπάνω χρήματα. Ο Παναθηναϊκός τον έκλεισε το καλοκαίρι του 2020 με 400 χιλιάρικα τον χρόνο.

Σήμερα βλέπουμε έναν ποδοσφαιριστή με προσόντα, ποιότητα που φωνάζει ότι αξίζει και τα διπλάσια χρήματα.

Έναν ποδοσφαιριστή που δύναται να εκτοξεύσει την τιμή του στο transfermarkt, από τα 350 χιλιάρικα που άξιζε όταν τον απέκτησε η Τβέντε, στα 2 και πλέον εκ ευρώ. Λόγω της κρίσης του κορονοϊου, η τιμή του πριν από μερικούς μήνες ήταν χαμηλή.

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε ποδοσφαιριστή που ήταν έτοιμος να κάνει διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα και να εκτοξεύσει την αξία του, αλλά τον άφησε να μαραζώνει στον πάγκο παρότι μπορούσε να φτιάξει μία επιθετική τριάδα με Χατζηγιοβάννη, Καρλίτος ικανή να παίξει γρήγορο, ελκυστικό ποδόσφαιρο και ειδικά σε παιχνίδι χώρου να γίνεται επικίνδυνη.

Όλα αυτά πήγαν στράφι αφού το κλαμπ έμπλεξε με τον Ντάνι Πογιάτος και κατόπιν ο ερχομός Μπόλονι δεν βοήθησε τους μπαλαδόρους να βγάλουν στο τερέν τα προσόντα τους μιας και ο Ρουμάνος γούσταρε αμυντικογενείς. Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News