Παναθηναϊκός: Μια καλή αρχή καταγράφηκε με τις δύο ανανεώσεις

Το... σήκωσε ο Παπαπέτρου - Η συμβολική κίνηση με το τρόπαιο!

Ο Παναθηναϊκός ανανεώνει τους Παπαπέτρου-Νέντοβιτς, σαφώς αυτή η εξέλιξη θα αφαιρέσει καντάρια άγχους από τα στελέχη του όσον αφορά τον καταρτισμό του ρόστερ.

Το κοινό σημείο επαφής με τους κομβικότερους παίκτες της περασμένης σεζόν (μέχρι ο Νεμάνια να λυγίσει από την «επίσκεψη» του κορονοϊού) είναι καλό νέο και σαφώς απογοητεύει τους αιθεροβάμονες που με αφορμή την επιλογή Μήτογλου να συνεχίσει στη Ιταλία έλεγαν πως ο μόνιμος πρωταθλητής Ελλάδας…διαλύεται!

Η αλήθεια είναι πως η ομάδα έχει πολλά θέματα μπροστά της να λύσει: Καταρχήν ψάχνει νέα γραμμή ψηλών αφού πλην Παπαγιάννη όλοι χαιρέτησαν.

Οι νταμπλούχοι θα χρειαστούν ενισχύσεις στη μπροστινή τους γραμμή και θα τις χρειαστούν σύντομα αν θέλουν του χρόνου να μην είναι για δεύτερη σερί σεζόν σάκος του μποξ στην Ευρωλίγκα.

Τα χαμόγελα αχνοφάνηκαν, πάντως, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με Ιωάννη και Νέντοβιτς. Μπορεί να είναι ακόμα μαγκωμένα αφού υπάρχει ακόμα ανοικτό το ζήτημα Χεζόνια, του βασικού πόιντ γκαρντ κι όσων έρθουν να πάρουν τις θέσεις Όγκαστ, Βουγιούκα, Μήτογλου, Ουάιτ, Μπεντίλ, ωστόσο μια ΠΟΛΥ καλή αρχή καταγράφηκε.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News