Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ποιοι ακολουθούν μετά τον Πονίτκα

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ποιοι ακολουθούν μετά τον Πονίτκα

Παναθηναϊκός: Ο Ματέους Πονίτκα είναι και επίσημα πράσινος! Πάει για άλλες δύο κινήσεις.

Παίκτης του Παναθηναϊκού και με τη βούλα είναι πλέον ο Ματέους Πονίτκα, με την Ρέτζιο Εμίλια, στην οποία ανήκε ο παίκτης, να ανακοινώνει τη συμφωνία με τους «πράσινους».

Το «τριφύλλι» τα είχε βρει από εχθές (21/9) με τον Πολωνό, ο οποίος έδρεψε δάφνες στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ, κίνησε το ενδιαφέρον του Ντέγιαν Ράντονιτς και o Παναθηναϊκός κινήθηκε άμεσα για την απόκτηση του.

Πλέον ο Πονίτκα, ο οποίος θα ενισχύσει τους «πράσινους» στις θέσεις «2» και «3», αναμένεται άμεσα επί αθηναϊκού εδάφους, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Πολωνός είχε μέσο όρο σε εννέα αναμετρήσεις της Εθνικής Πολωνίας στο Ευρωμπάσκετ 13,4 πόντους, 5,3 ριμπάουντ, 5,7 ασίστ και 1, 6 κλεψίματα, ενώ σούταρε με 42,2% εντός πεδιάς.

Από εκεί και πέρα, το Τριφύλλι θα κινηθεί για παίκτη στο «4», περιμένοντας τα κοψίματα του ΝΒΑ κατά κύριο λόγο, ενώ η εξέλιξη με την τιμωρία του Ντίνου Μήτογλου, θα κρίνει αν θα γίνει και αυτή η κίνηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζέικ Λέιμαν, ένας φόργουορντ με προϋπηρεσία σε Πόρτλαντ και Μινεζότα, βρίσκεται για τα καλά στο μικροσκόπιο των ανθρώπων του «τριφυλλιού».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News