Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ένας ακόμα και τέλος

Παναθηναϊκός: Το μεγάλο ερωτηματικό...

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει έναν ακόμα ψηλό με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει τη φροντ κορτ των Παπαγιάννη, Ουίλιαμς, Γκουντάιτις, Χουγκάζ, Μαντζούκα.

Ένα μεγάλο κορμί (και) με έφεση στο περιφερειακό σουτ ο οποίος θα βλέπει καλάθι και θα διαθέτει τη παιδεία για να ενταχθεί σε μια ζυγισμένη επίθεση που θα παράγει σουτ μέσα από συγκεκριμένο πλαίσιο στο μισό γήπεδο.

Επιλογές υπάρχουν και θα υπάρξουν (κυρίως από την άλλη άκρη του Ατλαντικού) και γι αυτό παρατηρούμε ότι δεν υπάρχει βιασύνη.

Εγρήγορση όμως και ανοιχτά μάτια στην αγορά επιβάλλεται να υπάρχει από τον σύλλογο.

Από κλαμπ σαν τον Παναθηναϊκό μπορεί να υπάρξει γραμμή επικοινωνίας και να βρεθεί λύση με εκατοντάδες αθλητές που όσο κι αν το τριφύλλι είναι στα down του δελεάζει αρκετούς με τους τίτλους, την δυναμική και την κληρονομιά του.

Όλα έχουν τη τιμή τους αλλά δεν είναι ανάγκη και να «ξηλωθείς» για να βρεις παίκτες για να σου κάνουν τη δουλειά. Πως βρήκε π.χ ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον Μουσταφά Φαλ;

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News