Παναθηναϊκός: Μεταγραφές χωρίς... λάθη για τον Εξάστερο

Παναθηναϊκός: Μεταγραφές χωρίς... λάθη για τον Εξάστερο

Από τη στιγμή που δεν περισσεύουν τα ευρώ και η αγορά στένεψε, οι πρωταθλητές δεν έχουν δικαίωμα στο λάθος και στις άστοχες επιλογές στο μεταγραφικό παζάρι.

Για μια ακόμα καλοκαιρινή περίοδο οι παίκτες που θα έρθουν στο ΟΑΚΑ θα κληθούν να ανταποκριθούν στον πολυπόθητο και αναγκαίο όρο του «value for money».

Σίγουρα το …ανακαινισμένο ρόστερ που θα προκύψει θα είναι ενδιαφέρον και πολύ προκλητικό υπό την έννοια ότι βρίθει στοιχημάτων που παίζονται και πρέπει να κερδηθούν.

Λόγω των συνθηκών ο Παναθηναϊκός καλείται να αποκτήσει παίκτες με κίνητρο, που έχουν κάτι να αποδείξουν. Όσο δελεαστικό και ιντριγκαδόρικο κι αν ακούγεται αυτό ταυτόχρονα κρύβει και μια μεγάλη παγίδα την οποία ο κόουτς θα κληθεί να διαχειριστεί. Το «εγώ» του κάθε παίκτη να μην επηρεάσει τη συνολική ομαδική λειτουργία.

Στο παρκέ θα υπάρχει μία μπάλα. Και όσο και αν θέλει κάποιος να αποδείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στην EuroLeague βάσει του ατομικού του ταλέντου, θα πρέπει να το κάνει μέσω της ομαδικής λειτουργίας.

Αν και εφόσον ο μπασκετικός εγωισμός κερδίσει το ομαδικό πνεύμα, τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News