Παναθηναϊκός: Μακάρι να σκεφτεί την προοπτική και να μείνει...

Παναθηναϊκός: Για τέτοια παιχνίδια τον υπέγραψαν πέρσι

Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση ανανέωσης στον Λούκας Βιγιαφάνιες 40% κάτω από τις σημερινές του απολαβές, κάτι παραπάνω από 300.000 ευρώ δίνει πια το κλαμπ στον ποδοσφαιριστή.

Βάσει προσφοράς ο Αργεντινός θα μπορούσε να αξιώσει παραπάνω χρήματα, αλλά στην ΠΑΕ κρίνουν πως ο 32χρονος χαφ βαδίζει προς το τέλος της καριέρας του, συν ότι την περασμένη διετία καρπώθηκε πάνω από 1.500.000 εκ. (μαζί με την εφορία) αποδίδοντας ελάχιστα.

Μακάρι να δεχτεί την μείωση ο νοτιοαμερικάνος και να παραμείνει. Κακά τα ψέματα όταν μπορείς να έχεις τον Βιγιαφάνιες στη διάθεσή σου ως μπαλαντέρ είναι πλεονέκτημα.

Ο Αργεντινός φέτος έφτιαχνε φάσεις που γέμιζαν με περισσότερη ενέργεια τα πόδια του στην άμυνα σε ρόλο εσωτερικού μέσου που πρώτη φορά κλήθηκε να υπηρετήσει και τα κατάφερε περίφημα.

Το σίγουρο είναι ότι το παιδί θα είναι του χρόνου ακόμα πιο έτοιμο να αναλάβει περισσότερο ενεργό ρόλο στα μεγάλα ματς που αρχίζουν από το καλοκαίρι.

Το Κορωπί είναι ιδανικό stage για αυτόν ώστε να δείξει τι μπορεί να κάνει μιας κι ο οργανισμός τον έχει αγκαλιάσει, ο κόσμος τον εκτιμά και ο ίδιος λέει πως είναι δεμένος με τον σύλλογο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News