Προβλημάτισε, αλλά νίκησε ο Παναθηναϊκός

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός ώρα: Να κλείσει στόματα - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός σε ακόμη ένα παιχνίδι προβλημάτισε με την απόδοσή του, ωστόσο έφτασε στη νίκη κόντρα στη Λαμία, που αυτό ήταν και το ζητούμενο.

Το τριφύλλι με γκολ των Χατζηγιοβάνη και Περά νίκησε με 2-0 τη Λαμία στο ΟΑΚΑ, παίρνοντας το τρίποντο που είχε ανάγκη στο… γολγοθά που κάνει για να μπει στα πλέι οφ.

Στα αρνητικά του ματς η εμφάνιση του Παναθηναϊκού, με την ομάδα να δείχνει πως χρειάζεται βελτίωση κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (4-2-3-1): Διούδης, Αποστολάκης, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουρμπέλης, Νούνες, Μπουζούκης (80’ Μπεκ), Ζαχίντ (53’ Περέα), Χατζηγιοβάνης, Μακέντα (87’ Καμπετσής).

Λαμία (4-2-3-1): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Βασιλόγιαννης (63’ Μπουλούλης), Καραμάνος, Ρόμανιτς (80’ Σάλιακας), Τουράμ

Διαιτητής: Γεώργιος Τάσσης (Ηπείρου).

Διαιτητής VAR: Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News