Παναθηναϊκός: «Κινητικότητα για μεταγραφή» - Σε ποια θέση

Παναθηναϊκός: «Κινητικότητα για μεταγραφή» - Σε ποια θέση

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό με σκοπό να καλύψει τα κενά που υπάρχουν κυρίως στην μεσοεπιθετική γραμμή.

Η θέση στην οποία πονάει το Τριφύλλι είναι το δεκάρι. Φάνηκε και στα φιλικά αλλά και στην Τσεχία ότι οι Πράσινοι είχαν πρόβλημα στην δημιουργία και δεν υπήρχε ο παίκτης που θα κρατήσει την μπάλα, θα δημιουργήσει και θα ομορφύνει το παιχνίδι της ομάδας.

Σύμφωνα με την sportday, υπάρχει κινητικότητα για την συγκεκριμένη μεταγραφή και οι άνθρωποι του Συλλόγου μιλάνε με παίκτη που το όνομα του δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας ενώ φαίνεται ότι υπάρχουν συνεχείς διαπραγματεύσεις μαζί του.

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις ακόμα και πριν την ρεβάνς με την Σλάβια Πράγας. Εδώ να τονίσουμε ότι υπάρχει πάντα στα υπόψιν ο Ρομπέρτο Περέιρα της Ουντινέζε ο οποίος έχει προταθεί στο Τριφύλλι και εξετάζεται.

Τέλος, για την θέση του εξτρέμ δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη καθώς ο Παναθηναϊκός έχει ήδη τους Παλάσιος, Αιτόρ και Βέρμπιτς και υπάρχει η δυνατότητα να περιμένει και να σκεφτεί καλύτερα ποιος θα είναι ο παίκτης ο οποίος θα έρθει για να συμπληρώσει την τετράδα των ακραίων επιθετικών.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News