Παναθηναϊκός: Κατάκτηση Κυπέλλου με... Γουόλτερς

Παναθηναϊκός: Θα αποδειχθεί η καλύτερη μεταγραφή

Για να κάνει κάτι καλύτερο ο Παναθηναϊκός μελλοντικά πρέπει να ανεβάσει στροφές ο Νέητ Ουόλτερς.

Ο έμπειρος Αμερικανός ξέρει να εκμεταλλεύεται το ανοιχτό γήπεδο, λατρεύει το transition, τη γρήγορη μεταφορά μπάλας από την άμυνα στην επίθεση.

Ο Ερυθρός Αστέρας πήρε πολλούς πόντους πέρυσι από την ικανότητα του πρώην συμπαίκτη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο να διαβάσει την άστοχη προσπάθεια στην επίθεση του αντιπάλου και να φύγει γρήγορα στον αιφνιδιασμό, παίρνοντας πλεονέκτημα από τον αντίπαλο του και φτάνοντας ανενόχλητος σε εύκολα lay-up.

Στο τριφύλλι των αμέτρητων αγωνιστικών ζητημάτων ο Νέητ δεν έχει κάνει ακόμα αισθητή την παρουσία του, όμως επιβάλλεται να το πράξει, ώστε τουλάχιστον το κλαμπ να διεκδικήσει το κύπελλο και να συνεχίσει την παράδοση του ενός μίνιμουμ τίτλου ανά έτος που βαστά από το 1996, μοναδικό, παγκόσμιο, απίστευτο ρεκόρ!

Δημήτρης Στρατής

«Πολύ κοντά στον Τόμας ο Παναθηναϊκός»

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στο να κλείσει τον Ματ Τόμας.

Σύμφωνα με το 10.gr, φαίνεται πως δρομολογούνται άμεσα θετικές εξελίξεις με τον Τόμας στον Παναθηναϊκό καθώς το Τριφύλλι φέρεται να κατέθεσε πρόταση που ικανοποιεί τα «θέλω» του παίκτη και όλα δείχνουν πως αναμένεται να υπάρξει σύντομα συμφωνία μεταξύ των εμπλεκομένων πλευρών.

Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει αρκετή εμπειρία από το ΝΒΑ έχοντας αγωνιστεί σε 139 παιχνίδια, σκοράροντας κατά μέσο όρο 4 πόντους, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Ευρώπη, συνεπώς τα μέρη μας δεν του είναι άγνωστα.

Ο ύψους 1.91 γκαρντ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Ισπανία με την Ομπραντόιρο (2017-18), ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στη Βαλένθια (2018-19). Ακολούθησε το ΝΒΑ με τους Τορόντο Ράπτορς (2019-21) και τους Γιούτα Τζαζ (2021), ενώ πέρσι βρέθηκε στους Σικάγο Μπουλς (2021-22).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News