Πολύ κοντά στον Τόμας ο Παναθηναϊκός - Κατέθεσε επίσημη πρόταση

Πολύ κοντά στον Τόμας ο Παναθηναϊκός - Κατέθεσε επίσημη πρόταση

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στο να κλείσει τον Ματ Τόμας.

Φαίνεται πως δρομολογούνται άμεσα θετικές εξελίξεις με τον Τόμας στον Παναθηναϊκό καθώς το Τριφύλλι φέρεται να κατέθεσε πρόταση που ικανοποιεί τα «θέλω» του παίκτη και όλα δείχνουν πως αναμένεται να υπάρξει σύντομα συμφωνία μεταξύ των εμπλεκομένων πλευρών.
Ο Αμερικανός γκαρντ είναι εξαιρετικός από μακρινή απόσταση και μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις από το τρίποντο, βοηθώντας τους συμπαίκτες του να ξεκλειδώσουν τις αντίπαλες άμυνες.

Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει αρκετή εμπειρία από το ΝΒΑ έχοντας αγωνιστεί σε 139 παιχνίδια, σκοράροντας κατά μέσο όρο 4 πόντους, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Ευρώπη, συνεπώς τα μέρη μας δεν του είναι άγνωστα.

Ο ύψους 1.91 γκαρντ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Ισπανία με την Ομπραντόιρο (2017-18), ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στη Βαλένθια (2018-19). Ακολούθησε το ΝΒΑ με τους Τορόντο Ράπτορς (2019-21) και τους Γιούτα Τζαζ (2021), ενώ πέρσι βρέθηκε στους Σικάγο Μπουλς (2021-22).

Παναθηναϊκός: Οι απολαβές του Τόμας για να υπογράψει

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Αμερικανού σκόρερ (28χρ., 1μ.91) Ματ Τόμας των 126 αγώνων στο ΝΒΑ.

Με το  Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας να πλησιάζει οι Πράσινοι προσπαθούν να ενισχυθούν με σκοπό να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Την ώρα που ο Μάριους Γκριγκόνις δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και ο Ματέους Πονίτκα υπέστη διάστρεμμα και είναι αμφίβολος, το Τριφύλλι προσπαθεί να κάνει την υπέρβαση με τον Ματ Τόμας.

Πιο συγκεκριμένα, οι Πράσινοι κάνουν τα πάντα για να φέρουν τον παίκτη στην Ελλάδα ενώ από την πλευρά του ο Αμερικανός ζητάει ένα ποσό κοντά στα 100.000 ευρώ το μήνα για να υπογράψει.

Ο 28χρονος γκαρντ έφτιαξε το όνομά του στην Ισπανία με την Ομπραδόιρο (2017-18) και τη Βαλένθια (2018-19) και στη συνέχεια πήγε στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη, μοιράζοντας την τελευταία τριετία στους Ράπτορς, τους Τζαζ και τους Μπουλς.

Σε 126 αγώνες στη regular season, ο Τόμας μέτρησε 4 πόντους και 1.2 ριμπάουντ στα 9.7 λεπτά μ.ό. που έμεινε στο παρκέ.

Όσον αφορά το πέρασμά του στην Ισπανία, είχε 15.4 πόντους, 2.4 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ με την Ομπραδόιρο και 11.5 πόντους με 48.5% στο τρίποντο με τη Βαλένθια.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η τελική έκβαση αυτής της υπόθεσης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News