Παναθηναϊκός: Η γκολάρα του Παλάσιος (vids)

Παλάσιος: «Τρελάθηκε» με τα γκολ του η σύζυγος του!

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του Παναθηναϊκού στην Πέγεια για τη χειμερινή προετοιμασία του (που μπήκε αισίως στην 8η μέρα της), ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε να διαχειριστεί καθημερινά, αρκετές και σημαντικές απουσίες λόγω μικροτραυματισμών.

Σιγά-σιγά όμως το «απουσιολόγιο» του Σέρβου τεχνικού αρχίζει να… αδειάζει, με τους περισσότερους παίκτες του να επανέρχονται στο προπονητικό πρόγραμμα.

Το πρωί της Δευτέρας (5/12) «μπήκε» στο 100% της προπόνησης έπειτα από 4 μέρες απουσίας και ο Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός στόπερ, που δεν αγωνίστηκε στα δύο πρώτα φιλικά με τη Χάποελ Μπερ Σεβά και την Πάφο, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στην γάμπα, συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα κι όπως όλα δείχνουν θα είναι διαθέσιμος στον φιλικό αγώνα της Τετάρτης (7/12) με τη Νέα Σαλαμίνα στη Λάρνακα.

Από εκεί και πέρα, ο Παλάσιος -που ταλαιπωρήθηκε για 4 εβδομάδες με τη θλάση στο δικέφαλο μηριαίο μυ που υπέστη στο ντέρμπι της 6ης Νοεμβρίου με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο (1-1)- έκλεψε την… παράσταση στην πρωινή προπόνηση, με ένα «αργεντίνικο» γκολ με λόμπα, ενώ αντίστοιχα καλά δείχνει πια και ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς, που ξεχώρισε στο φιλικό με την Πάφο.

Οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Φώτης Ιωαννίδης (διάταση στον έσω πλάγιο) βγήκαν για πρώτη φορά στο γήπεδο για τρέξιμο, εκτός απ’ το πρόγραμμα που ακολούθησαν στο γυμναστήριο, ενώ ο Άνταμ Τσέριν έκανε μόνο το πρώτο μέρος και δεν συμμετείχε στο μίνι δίτερμα. Ο Σλοβένος μέσος είναι πάντως πολύ καλύτερα μετά τον μικροτραυματισμό του στη γάμπα και θα παίξει την Τετάρτη (7/12) κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Οι Άντραζ Σπόραρ, Ρούμπεν Πέρεθ, Αντόνιο Σαβιέρ, Αχιλλέας Πούγγουρας, Γιώργος Βαγιαννίδης και Μπερνάρ Ντουάρτε ακολούθησαν ξεχωριστό πρόγραμμα αποφόρτισης με τον γυμναστή της ομάδας, Γιάννη Σταυρινό, διότι είχαν παίξει περισσότερο απ’ τους υπόλοιπους στα φιλικά.

Στο διπλό στο μισό γήπεδο με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα οι «πράσινοι» χωρίστηκαν σε δύο ομάδες των 6 παικτών:

«Πορτοκαλί»: Μπρινιόλι, Σάντσες, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Κρυπαράκος, Καμπετσής.

«Μπλε»: Λοντίγκιν (Χριστογεώργος), Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Τσόκαϊ (Κυριόπουλος), Βέρμπιτς, Παλάσιος (Συμεωνίδης).

Νικητές ήταν οι «μπλε» με 6-2, χάρις σε δύο γκολ του Παλάσιος κι από ένα των Κυριόπουλου, Συμεωνίδη, Βέρμπιτς και Τσόκαϊ, ενώ για τους «πορτοκαλί» σκόραραν οι Καμπετσής και Κώτσιρας. Στο τελευταίο απ’ τα τρία παιχνίδια στο δίτερμα οι Παλάσιος και Τσόκαϊ βγήκαν αλλαγή κι έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News