Παναθηναϊκός: Για 5+2 ανανεώσεις - Η διάρκεια και οι απολαβές

Βαθμολογία: Γκέλα ο ΠΑΟΚ, ευκαιρία ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός μετά τις μεταγραφές θα ασχοληθεί αποκλειστικά με τις υποθέσεις ανανεώσεων. Οι 5 + 2 περιπτώσεις που απασχολούν.

Πρόκειται για παίκτες που  δεσμεύονται με συμβόλαια έως τον Ιούνιο.

Σύμφωνα με τη Sportday, στην… κούρσα για τις συζητήσεις βρίσκονται οι Αϊτόρ, Σένκεφελντ, Ρούμπεν, Κουρμπέλης, αλλά και του Πούγγουρα.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν τα συμβόλαια των Σάρλια και Ξενόπουλου, που επίσης λήγουν στις 30/6/2023.

Ακόμη, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, δεν έχουν ξεκινήσει συζητήσεις επίσημα μεταξύ διοίκησης και παικτών, καθώς αυτό θα γίνει μέσα στον Οκτώβριο.

Οπως είναι λογικό, το βάρος αναμένεται να πέσει στους Αϊτόρ και Σένκεφελντ στους οποίους το «τριφύλλι» θα προτείνει νέα συμβόλαια έως το 2025 ή το 2026, με πολύ σημαντική αύξηση στις αποδοχές τους.

Παράλληλα, θα γίνει προσπάθεια για ανανέωση μίνιμουμ για μία σεζόν ακόμα του Ρούμπεν, ενώ είναι ξεκάθαρη η πρόθεση να παραμείνει κι ο «κάπτεν» Κουρμπέλης, ο οποίος κλείνει τον Ιανουάριο έξι χρόνια στο «τριφύλλι».

Θετική διάθεση υπάρχει και για τον Πούγγουρα, ενώ ίσως, ενώ κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα βγουν περισσότερα συμπεράσματα για τους Σάρλια και Ξενόπουλο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News