Παναθηναϊκός: Φορμαρισμένος σαν «μεταγραφή»

Αϊτόρ: «Αυτός είναι ο λόγος που "άλλαξα"» (vid)

Ο Αϊτόρ έδωσε άλλη μια λύση στη Νίκαια, πιστοποιώντας ότι είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης στο Κορωπί.

Ο τύπος εκτελεστικά και δημιουργικά τις τελευταίες εβδομάδες είναι να τον πιεις στο ποτήρι.

Κυριολεκτικά όλα τα λεφτά, παίζει σε μία ένταση που στα περισσότερα ελληνικά παιχνίδια του επιτρέπει να είναι κυρίαρχος. Το αργό ελληνικό ποδόσφαιρο του δίνει τη δυνατότητα να γίνει ακόμα πιο επιθετικός.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που κάνει καριέρα στην θέση 7 με προσόντα επιτελικού, αφού έχει αξιοπρεπή σέντρα, παίζει με το κεφάλι ψηλά, βλέπει την κίνηση του συμπαίκτη.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα, μπορεί πανεύκολα να τρέχει την μπάλα και να κερδίζει μέτρα. Δεν θα βρει εδώ πολλά χαφ και ομάδες που θα μπορούν να του ανακόψουν το τρέξιμο του με την μπάλα.

Έχει την ικανότητα να την κερδίζει ψηλά και να την τρέχει και το γεγονός αυτό του επιτρέπει να δίνει μεταβιβάσεις σε χώρους που αυτόματα δημιουργούν απειλή στον αντίπαλο. Όσο μείνει στη χώρα μας, ο Ιβηρας θα αποτελέσει μία πολύ σημαντική προσθήκη.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News