Παναθηναϊκός: «Φωνές» από Γιοβάνοβιτς - Ποιος παίκτης... τα άκουσε

Παναθηναϊκός: «Φωνές» από Γιοβάνοβιτς - Ποιος παίκτης... τα άκουσε

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του στο Χορστ, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να είναι σχετικά ήρεμος, βάζοντας τις φωνές όταν πρέπει.

Κατά τη διάρκεια της σημερινές προπόνησης ανέβηκαν οι τόνοι από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το sdna.gr, ο Σέρβος προπονητής έγινε έξαλλος με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος δεν τελείωσε το τετ α τετ σωστά και χαρακτηριστικά του ανέφερε:

«Δεν έχει σημασία που το έχασες, συνέχισε να παίζεις. Μην σταματάς, αυτά τα κάνουμε στο σχολείο».

Στην πίεση από το πρωί – Απαιτητικό πρόγραμμα με μπάλα

Τις διαθέσεις του από το πρωί της Δευτέρας έδειξε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μαζί με το τιμ του έφτιαξαν ένα απαιτητικό πρόγραμμα με μπάλα στη δεύτερη ημέρα παραμονής της ομάδας στο προπονητικό του Χορστ της Ολλανδίας.

Μετά την προθέρμανση, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες και σε ένα τετράγωνο περιορισμένο χώρο ακολούθησαν άσκηση με στόχο την κατοχή μπάλας και το πρέσινγκ. Στη συνέχεια δημιουργήθηκαν τέσσερις ομάδες των έξι (με τους Πέρεθ, Μπουζούκη να αγωνίζονται εναλλάξ) και έπαιξαν τουρνουά σε περιορισμένο χώρο. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των «κίτρινων» με τους Χριστογεώργο, Κώτσιρα, Μπουζούκη, Πέρεθ, Ιωαννίδη, Σαβιέρ, Σερπέζη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News