Παναθηναϊκός: Εκεί θα κριθεί η ρεβανς της Λεωφόρου

Παναθηναϊκός: Εκεί θα κριθεί η ρεβανς της Λεωφόρου

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για την μεγάλη ρεβάνς με την Σλάβια Πράγας την επόμενη Πέμπτη στο Απόστολος Νικολαϊδης.

Οι Πράσινοι θα πρέπει να κάνουν ένα τέλειο παιχνίδι ώστε να έχουν πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Δύο είναι τα στοιχεία τα οποία θα παίξουν μεγάλο ρόλο και θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τον αγώνα. Το πρώτο είναι η πνευματική ετοιμότητα των παικτών.

Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να ξεχάσουν όσα έγιναν στην πρώτη αναμέτρηση και να κάνουν κατάθεση ψυχής. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να επιστρέψουν από το 2-0.

Το δεύτερο και πολύ σημαντικό στοιχείο είναι ότι η Λεωφόρος θα είναι γεμάτη και θα βάλει πολύ δύσκολα στην Σλάβια Πράγας.

Ήδη οι οργανωμένοι της ομάδας έχουν στείλει το δικό τους μήνυμα ενώ όλοι περιμένουν καρτερικά την έκδοση των εισιτηρίων του αγώνα την Δευτέρα.

Το πολύ ενθαρρυντικό είναι ότι ομάδα και κόσμος είναι ενωμένοι και περιμένουν με ανυπομονησία τους Τσέχους στο καμίνι της Λεωφόρου για την μεγάλη ανατροπή!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News