Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η σειρά των τριών μεταγραφών!

Από... Οκτώβριο θα πατηθεί η σφραγίδα του Γιοβάνοβιτς

Τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τα μεταγραφικά θέματα του Παναθηναϊκού μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης, μέσω του «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ αναφέρθηκε και στην παραμονή του Χουάνκαρ στην ομάδα.

«Η σειρά των μεταγραφών στον Παναθηναϊκό είναι πλέον εξτρέμ, χαφ και αριστερό μπακ, ενώ πριν ήταν χαφ, μπακ και εξτρέμ. Μπορούμε να πούμε ότι είναι προτεραιότητα ο εξτρέμ.

Με τον Χουάνκαρ γίνονται διαπραγματεύσεις, εκτίμηση κάνω ότι στο τέλος θα τα βρουν. Δεν νομίζω να υπάρξει θέμα.

Οριστικές αποφάσεις θα υπάρξουν την Δευτέρα, δηλαδή πάμε να πάρουμε αυτόν και αυτόν και ξεκινάμε διαπραγματεύσεις. Το που θα καταλήξουν αυτές, θα το δούμε στο τέλος του μήνα. Ο Παναθηναϊκός έχει καθυστερήσει όπως και όλες οι ομάδες όμως», είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για τον Χατζηγιοβάνη, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι δεν βλέπει να φεύγει τώρα από το «τριφύλλι», γιατί θα πρέπει να φέρει πρόταση με χρήματα, αλλά δεν φαίνεται να είναι και στα πλάνα του Γιοβάνοβιτς παρότι το καλοκαίρι είχε πάρα πολύ καλή άποψη για τον παίκτη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News