Παναθηναϊκός: Αυτά φέρνει στο Τριφύλλι ο Μαντσίνι

Παναθηναϊκός: Αυτά φέρνει στο Τριφύλλι ο Μαντσίνι

O Μαντσίνι έχει ένα βασικό πλεονέκτημα που στο μέλλον θα δώσει την ευκαιρία στην ομάδα να έχει καλύτερη ανάπτυξη.

Είναι γρήγορος, αλλά έχει στο μυαλό του να παίξει και με τους παίκτες που έρχονται κοντά του. Μπορεί να του πάρει χρόνο να δέσει με τους συμπαίκτες του ή να του πάρει λίγο καιρό να βγάλει αυτοπεποίθηση που θα τον οδηγήσει σε πιο πολλές προσωπικές ενέργειες οι κινήσεις που βλέπαμε όσο φορούσε την κίτρινη φανέλα έδιναν στους Θεσσαλονικείς επιπλέον όπλο.

Εφτά ασίστ έχει μετρήσει φέτος ο άνθρωπος, δεν είναι τυχαίο. Στην κατάσταση που είναι σήμερα ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, παράλληλα με τις χαμηλές πτήσεις του Παλάσιος, ο Παναθηναϊκός δεν βγαίνει με καλές προϋποθέσεις μπροστά, αφού αμφότεροι παρουσιάζονται βαρείς, ειδικά ο Σλοβένος.

Φυσικά δεν λέμε πως είναι για πέταμα ο τελευταίος. Μπορεί να υπηρετήσει ένα συγκεκριμένο ρόλο.

Όταν δηλαδή ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει την ενέργεια του αγώνα κι είναι επιθετικός ο Μπέντζι δύναται να δημιουργήσει προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα με την παρουσία του στην περιοχή.

Αυτόν το ρόλο μπορεί να τον υποστηρίξει (στην θεωρία) καλύτερα από τον Ιωαννίδη βάσει εμπειρίας και καλύτερου βιογραφικού.

Μέχρι τώρα όμως το παιδί αδικείται έχοντας να κουβαλήσει τον τίτλο του αντι-Αϊτόρ αφού δεν έχει τα προσόντα που χρειάζονται για να παίξει πλάγια. Σε αντίθεση με τον Μαντσίνι που μπορεί να κάνει τον ασβέστη…σπίτι του!

Δημήτρης Στρατής

Παναθηναϊκός: «Απειλείται» ο Χουάνκαρ

Ο Τιμοτέους Πούχατς έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση όσο είχες δυνάμεις απέναντι στον ΠΑΟΚ και έδειξε ότι θα βάλει δύσκολα στον Χουάνκαρ για την θέση του βασικού αριστερού μπακ στη συνέχεια.

Ο Πολωνός έδειξε ότι είναι ένας επιθετικογενής μπακ με πολύ καλή τεχνική αν και θα πρέπει να προσέξει λίγο περισσότερο τα αμυντικά του καθήκοντα.

Όμως σε αντίθεση με τον Χουάνκαρ έδωσε πνοή στην αριστερή πλευρά των Πρασίνων και παιχνίδι με το παιχνίδι θα γίνεται όλο και περισσότερο χρήσιμος.

Ακόμα έστειλε τον μήνυμα στον Χουάνκαρ πως αν θέλει να είναι βασικός θα πρέπει να θυμηθεί τον παλιό καλό του εαυτό καθώς το τελευταίο διάστημα ήταν τραγικός ενώ έχει ευθύνη για κάποια τέρματα που δέχτηκε το Τριφύλλι.

Τέλος, ο ανταγωνισμός αυτών των δύο θα βγάλει σίγουρα κερδισμένο τον Παναθηναϊκό ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News