Παναθηναϊκός: «Απειλείται» ο Χουάνκαρ

Παναθηναϊκός: «Απειλείται» ο Χουάνκαρ

Ο Τιμοτέους Πούχατς έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση όσο είχες δυνάμεις απέναντι στον ΠΑΟΚ και έδειξε ότι θα βάλει δύσκολα στον Χουάνκαρ για την θέση του βασικού αριστερού μπακ στη συνέχεια.

Ο Πολωνός έδειξε ότι είναι ένας επιθετικογενής μπακ με πολύ καλή τεχνική αν και θα πρέπει να προσέξει λίγο περισσότερο τα αμυντικά του καθήκοντα.

Όμως σε αντίθεση με τον Χουάνκαρ έδωσε πνοή στην αριστερή πλευρά των Πρασίνων και παιχνίδι με το παιχνίδι θα γίνεται όλο και περισσότερο χρήσιμος.

Ακόμα έστειλε τον μήνυμα στον Χουάνκαρ πως αν θέλει να είναι βασικός θα πρέπει να θυμηθεί τον παλιό καλό του εαυτό καθώς το τελευταίο διάστημα ήταν τραγικός ενώ έχει ευθύνη για κάποια τέρματα που δέχτηκε το Τριφύλλι.

Τέλος, ο ανταγωνισμός αυτών των δύο θα βγάλει σίγουρα κερδισμένο τον Παναθηναϊκό ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Μπερνάρ: «Δεν μπορούμε να καθόμαστε να κλαίμε»

Ο Μπερνάρ μίλησε για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ αλλά και για την συνέχεια της χρονιάς.

Αναλυτικά όσα είπε στο gazzetta:

Για το χθεσινό παιχνίδι και τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού:

«Μετά το πέναλτι είχαμε πάνω κάτω δέκα λεπτά για να προσπαθήσουμε να κάνουμε δύο γκολ οπότε ήταν δύσκολο. Για να είμαι ειλικρινής θεωρώ πως κάναμε ένα καλό παιχνίδι απόψε.

Στα πρώτα δύο παιχνίδια που παίξαμε με τον ΠΑΟΚ κάναμε πολλά λαθη και δεν δείξαμε αυτό που δείχνουμε συνήθως στους αγώνες μας.

Νομίζω πως πρέπει να μείνουμε δυνατοί πνευματικά, επειδή όλοι επιθυμούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, όπως κάναμε και με το Κύπελλο.

Πρέπει όμως τώρα να κοιτάξουμε μπροστά, επειδή έχουμε μία καλή ευκαιρία να γράψουμε ιστορία στο πρωτάθλημα».

Για το ότι το «τριφύλλι» έχασε τον στόχο του Κυπέλλου, αλλά έχει ακόμα εκείνον του πρωταθλήματος, που είναι ένα πόντο μπροστά:

«Πρέπει να μείνουμε δυνατοί εξαιτίας αυτού. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας, δεν μπορούμε να είμαστε εδώ τώρα και να ”κλαίμε” ή να προσπαθούμε να βρούμε να τα λάθη που κάναμε.

Φυσικά και πρέπει να μάθουμε απ’ αυτά, αλλά το πιο σημαντικό τώρα, είναι πως πρέπει να είμαστε δυνατοί σ’ αυτές τις στιγμές.

Οι εξαιρετικές στιγμές που έχουμε ζήσει μέχρι τώρα οφείλονται στο ότι είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα.

Πρέπει να μάθουμε πως θα ξεπεράσουμε αυτές τις δύσκολες στιγμές και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να επιστρέψουμε στις νίκες και να δείξουμε έτσι στους αντιπάλους πως μένουμε δυνατοί».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη και την σημασία του:

«Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Όλες οι ομάδες παίζουν για να κερδίσουν. Στο ποδόσφαιρο πρέπει πάντα να ξέρουμε πως το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι πάντα το επόμενο.

Πρέπει να βάλουμε στο μυαλό μας πως έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Δεν έχουμε καταφέρει ακόμα κάτι. Είμαστε μπροστά και οκ αυτό είναι ωραίο, αλλά πρέπει να μείνουμε δυνατοί, επειδή έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα».

Για το ντεμπούτο των Μαντσίνι και Κλέινχεϊσλερ, που έχασαν και από μία ευκαιρία ο καθένας και το πόσο μπορούν να βοηθήσουν:

«Δεν νομίζω πως το ”έχασαν την ευκαιρία” είναι οι σωστές λέξεις για να περιγράψεις τις φάσεις αυτές. Τα λάθη στο ποδόσφαιρο είναι απολύτως φυσιολογικά.

Ο καθένας μπορεί να κάνει λάθη και κανένας δεν είναι 100% τέλειος στα παιχνίδια. Είμαι σίγουρος πως τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου, προσπαθούν πάντα για το καλύτερο.

Αν έχω μία ευκαιρία να σκοράρω, προσπαθώ να σκοράρω. Αν την χάσω δεν είναι επειδή δεν ήθελα να σκοράρω, αλλά επειδή μερικές φορές τα πράγματα δεν δουλεύουν όπως τα θέλουμε.

Νομίζω πως τα παιδιά που ήρθαν θα μας βοηθήσουν αρκετά. Είδα τόσο στις προπονήσεις όσο και σήμερα πως έχουν την ποιότητα για να το κάνουν αυτό. Οπότε ας περιμένουμε και ας τους δώσουμε λίγο χρόνο για να καταλάβουν πως παίζουμε.

Δεν είναι εύκολο για τους παίκτες που έρχονται, αλλά είμαι σίγουρος πως θα προσαρμοστούν γρήγορα και θα βοηθήσουν».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News