Μπακάκης: «Ο Πινέδα παίζει ξεκάθαρα βασικός στον Παναθηναϊκό» (vid)
Ο Μιχάλης Μπακάκης ανέλυσε πώς θα μπορούσε να αξιοποιήσει ο Παναθηναϊκός τον Ορμπελίν Πινέδα, σε περίπτωση που προχωρήσει η μεταγραφή του, εκτιμώντας πως θα αποτελούσε βασικό στέλεχος της μεσαίας γραμμής.
Ο Μιχάλης Μπακάκης σχολίασε το ενδεχόμενο μεταγραφής του Ορμπελίν Πινέδα στον Παναθηναϊκό, εξηγώντας πώς θα μπορούσε να επηρεάσει την αγωνιστική λειτουργία των «πράσινων».
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ εκτίμησε πως ο Μεξικανός θα μπορούσε να πάρει θέση βασικού στην τριάδα της μεσαίας γραμμής, μαζί με τους Κίνγκς Κάνγκουα και Ετιέν Καμαρά, ενώ αναφέρθηκε και στις διαφορετικές αγωνιστικές αρετές του σε σχέση με τον Αζεντίν Ουναΐ.
Αναλυτικά στο «Gazzetta Magazino»:
«Δεν έχει έρθει αντι-Πινέδα στην ΑΕΚ. Για τον Παναθηναϊκό, ο Πινέδα παίζει ξεκάθαρα βασικός στη θέση του Ουναΐ. Τριάδα με Κάνγκουα-Καμαρά και Πινέδα.
Πόσο θα δυναμώσει ο Παναθηναϊκός; Ο Πινέδα δεν έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Ουναΐ. Ο Ουναΐ είναι πιο ντελικάτος, ο Πινέδα είναι πιο μαχητής. Εδώ έπαιζε δεξί μπακ. Θα γεμίσει περισσότερο το κέντρο.
Μπορεί να πάρει την ευκαιρία ο Κάνγκουα να παίξει και πιο μπροστά. Μπορεί να τον δούμε και εξτρέμ με αυτά που έχει δείξει. Βέβαια, αυτό που έκανε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ δεν μου άρεσε.»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Η αντίδραση του Γιαννακόπουλου στην καταγγελία του Ολυμπιακού κατά της Θάνου! (pic)
- Παναθηναϊκός: Ο Ταβάρες αποκάλυψε αν έχει δεχτεί πρόταση από το «Τριφύλλι» (vid)
- Νεραντζιάς: «Να διώξουμε τον Ομπράντοβιτς Νοέμβρη μήνα; Λίγη υπομονή και λίγος σεβασμός» (vid)
- Παναθηναϊκός: Γεμίζει ξανά το ΟΑΚΑ - Πόσος κόσμος αναμένεται με ΤΣΣΚΑ Σόφιας
- FMD: Το γκρουπ δυναμικότητας και οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού αν του χρόνου είναι στο Europa League